Tshawe prøvekjørte da bilen begynte å brenne

Eierne visste ingenting før de så bildet av sin brennende Lamborghini i mediene. Se video av brannen her.

TOK FYR: Lamborghinien som Tshawe Baqwa hadde kjørt stod i full fyr, da brannvesenet ankom åstedet på Furuset i 18.30-tiden mandag. Foto: Seher.no-tipser
TOK FYR: Lamborghinien som Tshawe Baqwa hadde kjørt stod i full fyr, da brannvesenet ankom åstedet på Furuset i 18.30-tiden mandag. Foto: Seher.no-tipser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video av den brennende Madcon-bilen nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Madcon-duoen Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam slapp unna med skrekken, da de mandag satt i en sportsbil av merket Lamborghini Gallardo som tok fyr ved Furuset i Oslo.

Det var imdlertid ikke bare Madcon-duoen som fikk seg en støkk da de så det brennende vraket.

Eierne av bilen - firmaet JBU Grimstad AS - visste nemlig ingenting om Tshawes kjøretur før de så bildene av den brennende Lamborghinien på internett.

Vurderte å kjøpe bilen
Tshawes uheldige kjøretur var nemlig en prøvetur fordi han vurderte å kjøpe sportsbilen.

Økonomidirektør Espen Salvesen i JBU Grimstad AS sier til Seher.no at bilen - som har vært brukt av en tidligere administrerende direktør ved bedriften - for kort tid siden ble lagt ut for salg hos firmaet Autoforum i Drammen.

- Vi ante ikke at Tshawe kjørte bilen, før vi så bilder av den i nettaviser. Det var ikke noe hyggelig syn.

Ifølge Salvesen vil bilen nå bli gjenstand for et forsikringsoppgjør.

Vil ikke kreve erstatning

André Scheie i Autoforum bekrefter overfor Seher.no at bilen - som var lagt ut for salg for 1,5 millioner kroner - omfattes av bedriftens forsikringsordning.

Han bekrefter også Tshawes prøvekjøring, men avviser at det er aktuelt å rette noe erstatningskrav mot Madcon-vokalisten.

- Når noen tar en bil på prøvetur, så skal ikke de risikerere å stå med ansvar, dersom for eksempel bilen begynner å brenne. Det er vanlig praksis. Vi regner dette skal løse seg greit, sier han til Seher.no.


Scheie sier bilfirmaet foreløpig ikke vet hva som kan ha vært årsak til brannen.

Etterforskes av politiet
Tshawe og Yosef vil ifølge sin talsperson Ronnie Klaussen i Cosmos Music Group ikke si noe om årsaken til bilbrannen.

- Jeg har snakket med guttene i dag, og det står bra til med begge to, men de er ikke interessert i å gi noen ytterligere kommentarer om dette til media, sier han til Seher.no.


Oslo-politiet opplyser til Seher.no at de vil innlede rutinemessig etterforskning av bilbrannen, men at de foreløpig ikke vet noe om årsaken til at Lamborghinien tok fyr.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg gleder meg til å flytte[obj:media:9820]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer