<strong>KASTER KLÆRNE:</strong> Paperboys-stjerne Øyvind «Vinnie» Sauviks kone, Tone Oraini Selfors, kaster klærne i januarutgaven av herrebladet Alfa.  Foto: Foto: Fredrik Etoall/Alfa
KASTER KLÆRNE: Paperboys-stjerne Øyvind «Vinnie» Sauviks kone, Tone Oraini Selfors, kaster klærne i januarutgaven av herrebladet Alfa. Foto: Foto: Fredrik Etoall/Alfa Vis mer

Tshawe overtalte henne til å kaste klærne

Og rapperektemannen Vinnie visste ikke helt hva han skulle si...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:   Mandag kommer januarutgaven av herrebladet Alfa ut i butikkene, og denne måneden er rapperstjernen Øyvind «Vinnie» Sauviks kone, Tone Oraini Selfors (30), blant damene som kaster klærne i magasinet.

I intervjuet i bladet forteller 30-åringen, som til daglig driver suksessbedriften Chopkakes, som leverer håndlagde muffins, at hun ble overtalt til å stille lettkledd i bladet av kompis og Madcon-profil Tshawe Baqwa, og at rapperektemannen ikke helt visste hva han skulle si da hun fortalte om fotoshooten.

- Han visste ikke helt hva han skulle si da jeg spurte. Men det hjalp at vår venn Tshawe fra Madcon var en sterk pådriver. Han ga ham en idé om at det ville være fine bilder å ha i utklippsboka når vi blir eldre. Dessuten lever Øyvind selv ut drømmen med «guttetur» og artistliv flere dager i uka, så det skulle bare mangle at han lar meg få lov til å gjøre noe som jeg har lyst til, sier Tone til Alfa. 

På bildene i bladet stiller den veldreide 30-åringen, som også har jobbet som «rumpemodell», kun iført et minimalt sett svart undertøy. Og til Alfa forteller hun at hun jobber hardt for å holde kroppen i toppform.

- Jeg er lidenskapelig opptatt av trening. Løper mye, trener med personlig trener to ganger i uken, og i det siste har jeg blitt skikkelig hekta på Zumba, forteller hun.

Ektemannen Vinnie har vært i mye i rampelyset den siste tiden, blant annet som følge av singelen «Stuck in my head», som han har laget med popprinsesse Tone Damli Aaberge.

Ifølge Selfors blir hun imidlertid ikke sjalu når ektemannen jobber med så flotte damer.

- Om jeg var generelt sjalu, ville det vært ganske uforenelig med å ha en mann som er mye borte. Jeg stoler hundre prosent på han, og er ikke redd for at han skal være utro. Derfor er jeg heller ikke så interessert i å høre så mye om «gutteturene» han er ute på. Det er jo damer som blir starstruck og prøver seg i ett sett, og han må få lov til å snakke med folk, sier hun. 

Januarutgaven av Alfa er i salg fra mandag 10. januar!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Jeg har levd et ganske egoistisk liv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer