Tryllet vekk ni kilo

Melissa Joan Hart fra «Tenåringsheksen Sabrina» viste frem sin nye kropp på den røde løperen.

90-TALLS STJERNE: Melissa Joan Hart gjorde på 90- og 2000-tallet stor suksess med rollen som «Tenåringsheksen Sabrina». Her er hun i en scene fra serien.  Foto: Stella Pictures
90-TALLS STJERNE: Melissa Joan Hart gjorde på 90- og 2000-tallet stor suksess med rollen som «Tenåringsheksen Sabrina». Her er hun i en scene fra serien. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Melissa Joan Hart (36) gjorde på 90 og 2000-tallet stor suksess - også på norske TV-skjermer - med sin rolle som «Tenåringsheksen Sabrina».

De siste årene har Melissa - som ble mor for tredje gang i september - prioritert familielivet og komiserien «Melissa & Joey».

Men da Melissa i mars gjorde comeback på rød løper under premieren til filmen «Burt Wonderstone», var det mange som nok måtte klype seg i armen.

Melissa så nemlig ut til å være tilbake i toppform på rekordtid, men skuespilleren hevder det er en mye enklere forklaring bak forvandlingen enn magi.

Hun har ifølge Radaronline blitt talsperson for slankemiddelet Nutrisystem, som tidligere har blitt brukt av blant annet artistene Janet Jackson og Marie Osmond.

Skuespilleren hevder hun har mistet hele ni kilo på de få ukene som har gått siden hun begynte på slankekuren.

- Jeg elsker Nutrisystem. Jeg ser fram til å komme i ytterligere form ved hjelp av det, og å hjelpe andre til å gjøre det samme, sier hun til Radaronline.

LES OGSÅ: Lindsay løy om graviditet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer