Charlotte Crosby:

- Tryglet om å få eksen tilbake

Realitystjernen flyttet hjem til foreldrene sine etter bruddet.

KJÆRLIGHETEN BRAST: Forholdet mellom Charlotte Crosby og Josh Ritchie tok slutt i november - men bruddet skal ha vært alt annet enn enkelt for førstnevnte. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGHETEN BRAST: Forholdet mellom Charlotte Crosby og Josh Ritchie tok slutt i november - men bruddet skal ha vært alt annet enn enkelt for førstnevnte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske realitystjernen Charlotte Crosby (29), kjent fra MTV-serien «Geordie Shore», er ikke redd for å skape overskrifter. Hun er blant annet kjent for sine mange plastiske inngrep, og senest i april i år sjokkerte hun etter å gjentatte ganger ha endret på sitt eget utseende.

Fansen ble nemlig bekymret etter et innlegg realitystjernen delte på Instagram - hvor flere mente at Crosbys inngrep hadde gått for langt - og tryglet henne om å stoppe med alle inngrepene.

I senere tid har innlegget blitt slettet - men 29-åringen klarer likevel å skape overskrifter på andre måter.

Crosby har også vært i et svært turbulent forhold med «Love Island»-stjernen Josh Ritchie (25) - som tok slutt i november i år, etter at de hadde vært sammen i to år. Da skal forholdet deres ha vært «fullstendig ødelagt», ifølge britiske The Sun.

Nå skriver tabloidavisen at Crosby skal ha bedt på sine knær om at Ritchie skulle ta henne tilbake før bruddet var et endelig faktum.

OVER OG UT: Forholdet mellom Josh Ritchie og Charlotte Crosby tok slutt i november. Foto: NTB Scanpix
OVER OG UT: Forholdet mellom Josh Ritchie og Charlotte Crosby tok slutt i november. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flyttet hjem

Den kontroversielle 29-åringen skal ha bedt ekskjæresten om å ta en pause før hun flyttet ut av hjemmet deres og hjem til familien sin forrige måned. Paret flyttet nylig inn sammen i et hus med en verdi på over fem millioner kroner, og ifølge avisen skal Crosby ha håpet at ting skulle løse seg - men det var ikke en del av Ritchies plan.

- Charlotte håpet at bruddet med Josh bare var en pause, sier en kilde til The Sun.

- Etter å ha hatt litt tid alene, innså hun at hun vil være med ham. Men da hun rakte ut hånden til ham, ble hun avvist, og han sa at han ikke ønsket å være sammen med henne. Charlotte ble fullstendig ødelagt, fortsetter kilden.

View this post on Instagram

Speechless.

A post shared by Charlotte Letitia Crosby (@charlottegshore) on

Videre sier kilden at Crosby ikke i sin villeste fantasi hadde trodd at ekskjæresten skulle si noe slikt - og hevder at Ritchie bare ønsker å være fri og frank.

Nå har Crosby altså flyttet ut av deres nye hjem i Bolton, og ifølge avisen skal hun nå ha pakket tingene sine og flyttet hjem til foreldrene sine i Newcastle.

- Charlotte håper at Josh kan ombestemme seg etter å ha tenkt litt nærmere over saken, men hun tør ikke å håpe for mye. Hun lener seg på vennene sine for å takle det, sier kilden til The Sun.

TRYGLET: «Geordie Shore»-stjernen skal ha tryglet om å få eksen tilbake - men fikk nei. Foto: NTB Scanpix
TRYGLET: «Geordie Shore»-stjernen skal ha tryglet om å få eksen tilbake - men fikk nei. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Geordie Shore»-stjernen har nå dratt på ferie sammen med venninnen Sophie Kasaei, ifølge avisen.

Se dette innlegget på Instagram

We out ✈️

Et innlegg delt av Charlotte Letitia Crosby (@charlottegshore)

- Hodet mitt blir tykkere

Det var i november at Crosby avslørte at forholdet mellom henne og Josh Ritchie hadde slått sprekker etter to år, og ifølge The Sun har de vært på en rekke ferier rundt om i verden sammen i løpet av forholdet.

Da de ferierte på partyøya Ibiza i sommer, ble «Geordie Shore»-stjernen fotografert sammen med sin daværende kjæreste - kledd i en rosa badedrakt - men det som vekket mest oppsikt var at realitystjernen mente at hennes eget hode hadde blitt tykkere.

I et innlegg på Twitter beskrev stjernen sin frustrasjon over eget utseende på denne måten:

«Hodet mitt blir tjukkere. Tjukke hodet, faen», skrev hun.

Realityvennene var kjappe med å svare 29-åringen:

- Ikke si det en gang, du er vakker, komplimenterte «Love Island»-stjernen Malin Andersson.

TV-personlighet Holly Hagan (27) på sin side, skrev:

- Hahahaha mitt hode har blitt tjukkere siden 2014. Vær så snill å se hvor tynne hodene våre var i sesong 10.

Andre så seg nødt til å kritisere 29-åringen og påpeke at det kan være på grunn av all den plastiske kirurgien at hodet har blitt tjukkere.

For det er nemlig ingen hemmelig at Crosby har endret kraftig på sitt eget utseende flere ganger.

Åpen om plastiske inngrep

Hun har bestandig vært svært åpen om sitt forhold til plastiske inngrep, og i 2015 sjokkerte Crosby også fansen på annet vis. Stjernen hadde da gått ned hele fire klesstørrelser på seks måneder.

Siden den gang har hun også gjennomgått en enorm forandring etter å ha lagt seg under kniven gjentatte ganger - en beslutning hun delvis ilegger negativ oppmerksomhet hun har fått gjennom TV-serien «Geordie Shore».

Ifølge The Mirror skal Crosby ha gjennomført en neseoperasjon for å fjerne en utvekst fra nesen i 2016, men ødela resultatet under et fall på en ferietur samme år. Det resulterte i ny operasjon.

- Det er ikke sånn at jeg kan skjule det. Dersom jeg ikke hadde vært på TV, hadde jeg aldri gjennomført operasjonen, har hun tidligere uttalt til Heat Magazine om operasjonen, ifølge Mirror.

Hun skal også ha gjennomført en brystoperasjon, i tillegg til en rekke injeksjoner i leppene de siste årene.

Charlotte Crosby er mest kjent fra realityserien «Geordie Shore» på MTV. Siden har hun vunnet den britiske kjendisversjonen av «Big Brother», og i 2018 var hun også aktuell med sin egen realityserie «The Charlotte Show».

SØT MUSIKK: I serien «Ex and the City» får vi se en tilsynelatende forelsket Rikke Isaksen som får besøk av kjæresten fra Belgia. Lykken brast etter bare en måned, men nå ser det lyst ut for reality-deltakeren. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Fødte i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer