SKAL TRENE BEINHARDT: Åsleik Engmark er ikke bekymret for at han kommer så sent inn i "Skal vi danse"-konkurransen, og sier han skal trene beinhardt før premieren i september. Her fra fredagens Amanda-utdeling i Haugesund. Foto: Anders Myhren / Seher.no
SKAL TRENE BEINHARDT: Åsleik Engmark er ikke bekymret for at han kommer så sent inn i "Skal vi danse"-konkurransen, og sier han skal trene beinhardt før premieren i september. Her fra fredagens Amanda-utdeling i Haugesund. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

Tryglet ikke om danseplass

- Det var TV 2 som ringte meg...Se video!

SEHER.NO:  Se videointervju med danseklare Åsleik Engmark nederst i saken!

Tidligere denne uken ble det kjent at komiker Åsleik Engmark (44) blir den som erstatter fotball-profil Tom Nordlie i årets sesong av "Skal vi danse" på TV 2.

Fredag var komistjernen tilstede under den prestisjefulle Amanda-utdelingen i Haugesund, hvor "Knerten", som han har regissert, vant hele tre priser.


- Jeg var veldig rørt. Jeg kunne valgt å slippe kontrollen og begynne å grine. Jeg var veldig, veldig rørt. Nå skal jeg feire med å trene til "Skal vi danse" på Amanda-nachspielet, sa en følelsesladet Engmark til pressen etter at han vant prisen "beste barnefilm".

Rett før showet kunne komistjernen fortelle Seher.no at han var svært spent foran kveldens utdeling, og at han gleder seg helt enormt til å svinge seg på parketten med Nadya Khamitskaya i høst.

- Det er jo en bonushøst uten like rett og slett. Det er fantastisk gøy å få lov til å trene noe jeg ikke kan, forhåpentligvis en hel høst. Det er helt rått - for en lek, for et privilegium! sier han til Seher.no.

TV 2 har tidligere uttalt at de har fått forespørsler fra flere kjendiser om å delta i årets sesong av dansekonkurransen. 

Ifølge Åsleik var det imidlertid ikke han som ba om å få delta i programmet. 

- Nei, de ringte meg, og de ringte bare minutter etter at Tom Nordlie hadde kastet inn håndkleet. Så jeg hadde ikke egentlig tenkt på det i det hele tatt. Jeg har tenkt at det er et veldig gøyalt program og at mange har lyst til å være med på det. Og når jeg fikk muligheten tenkte jeg "søren heller, dette er jo helt sykt morsomt". Så jeg ryddet plass i kalenderen, forteller han. 

Komistjernen er heller ikke bekymret for at de andre deltagerne skal ha fått et for stort forsprang i treningen.

- Jeg er veldig god på å trene og veldig streng og konsentrert når det foregår. Og jeg regner med at jeg kommer til å ta de andre fort igjen. Jeg er en livsfarlig dark horse rett og slett, humrer han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Trist at Fredrik ikke er her


Se videointervju med danseklare Åsleik Engmark nedenfor:[obj:media:8835]