Trygler retten om hjelp mot barnefaren

Halle Berry mener eks-kjæresten er en fare for datterens sikkerhet.

BER RETTEN OM HJELP: Halle Berry var preget av stundens alvor da hun onsdag morgen ankom retten i Los Angeles for å be retten forby eks-kjæresten Gabriel Aubry nærme seg deres felles datter. Foto: All Over Press
BER RETTEN OM HJELP: Halle Berry var preget av stundens alvor da hun onsdag morgen ankom retten i Los Angeles for å be retten forby eks-kjæresten Gabriel Aubry nærme seg deres felles datter. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kun få måneder etter at filmstjernen Halle Berry (45) og hennes eks-kjæreste Gabriel Aubry (36) fikk delt omsorg for datteren Nahla (3) etter en bitter strid i retten, er de tidligere turtelduene igjen i tottene på hverandre.

Onsdag var Halle Berry på plass i retten i Los Angeles for å be dem forby Aubry å nærme seg datteren. Hun mener ifølge Daily Mail at vesle Nahla ikke er trygg i farens varetekt.

Episoden som skal ha fått Berry til å se rødt, er påstander fra Aubrys tidligere barnepike om at han skjelte henne ut og dyttet henne hardt henne i en vegg, mens hun holdt den vesle jenta i armene.

Den tidligere barnepiken, Alliance Kamdem, har anmeldt Aubry for overfall og også bedt retten om et forbud mot at han får nærme seg henne.

Aubrys raseriutbrudd skal ha skjedd etter at Kamdem en dag skal ha oppdaget at Nahla ikke var på skolen og spurte ham hvorfor.

- Du er den helvetes barnepiken. Du trenger ikke vite noen ting, skal han ha skreket til henne, før han dyttet henne inn i en vegg og ut døren, ifølge rettsdokumenter Daily Mail har fått tak i.

En talsmann for Aubry avviser påstandene som falske og grunnløse.

Onsdagens rettsmøte endte med at dommeren utsatte høringen til mandag, og ba Kamdem ta opp sitt søksmål mot Aubry i en annen rettsinstans.

Halle Berry - som nylig forlovet seg med sin nye kjæreste Olivier Martinez - har foreløpig ikke uttalt seg om den siste rettskrangelen med eks-kjæresten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå bekrefter de forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer