TRYGLET: «Sopranos»-skuespillerne Tony «Paulie» Sirico og Vincent «Big Pussy» Pastore nærmest tryglet «Lillyhammer»-produsent Lasse Hallberg om å få en rolle i sesong to av den populære norske serien under New York-premieren forrige uke. Foto: All Over Press
TRYGLET: «Sopranos»-skuespillerne Tony «Paulie» Sirico og Vincent «Big Pussy» Pastore nærmest tryglet «Lillyhammer»-produsent Lasse Hallberg om å få en rolle i sesong to av den populære norske serien under New York-premieren forrige uke. Foto: All Over Press Vis mer

Trygler om norske TV-roller

«Sopranos»-stjernene ber om roller i «Lillyhammer 2» etter suksessen.

Publisert
SEOGHØR.NO: Etter at «Sopranos»-stjernen Steven Van Zandt har gjort stor suksess med NRK-serien «Lillyhammer» ønsker også to av hans amerikanske TV-kolleger å følge i hans fotspor.

«Sopranos»-skuespillerne Tony «Paulie» Sirico og Vincent «Big Pussy» Pastore nærmest tryglet «Lillyhammer»-produsent Lasse Hallberg om å få en rolle i sesong to av den populære norske serien under New York-premieren forrige uke.

- Både Tony Sirico og Vincent Pastore kom bort og ville ha visittkortet mitt. De sa de gjerne ville kontaktes om det ble en sesong to, sier produsent Hallberg til VG.

Tony Sirico skal ha omtalt serien som kul og eksotisk, og fortalte produsenten at han hadde elsket å være med i den. Ifølge Hallberg er det ikke uaktuelt å hente inn flere «Sopranos»-stjerner til en oppfølger.

- Det er klart at vi må vurdere det. Samtidig vil vi ikke kobles for mye til «Sopranos» heller. Vi har jo laget en komedie, noe helt annet, men vi ser jo at Netfix og amerikanerne bruker den koblingen mer enn vi hadde tenkt, og det har gjort mange nysgjerrige på serien. Men det var veldig hyggelig å få spørsmålet på festen, sier Hallberg til VG.

Ifølge «Lillyhammers» manusforfattere Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin blir det en sesong to, men det er ennå ikke tatt noen avgjørelse på om «Sopranos»-stjernene vil bli skrevet inn i oppfølgeren.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Dette var pinlig, Bruce 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer