Trygler om hjelp

Maja Dahlqvist og kjæresten har fått et dillemma før sesongstart.

DILEMMA: Maja Dahlqvist har vurdert drastiske ting for å ordne visum til kjæresten, blant annet giftemål. Foto: Skjermdump fra Instagram
DILEMMA: Maja Dahlqvist har vurdert drastiske ting for å ordne visum til kjæresten, blant annet giftemål. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Det er Expressen som skriver at den svenske utøveren Maja Dahlqvist (29) har fått en sjokkbeskjed: Hennes amerikanske kjæreste Kevin Bolger får ikke komme tilbake til Europa.

- Vi skjønner ingenting, sier Dahlqvist til avisen.

Cristian Brennhovd spør ulike profiler hvilken kjendis som passer best med ham, og svarene samvarer. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

29-åringen er for øyeblikket i USA, hvor hun trener med det amerikanske landslaget, inkludert kjæresten. De har vært er par siden 2021. Planen var at Bolger skulle dra til Sverige, slik han pleier, i god tid innen sesongpremieren i midten av november.

I stedet nektes han visum og risikerer nå å miste sesongåpningen i Gällivare og verdenscupåpningen i Ruka.

Og årsaken er denne: Bolger har vært så mye i Sverige med Dahlqvist dette året, og har dermed brukt opp de 90 dagene du får på et vanlig turistvisum.

Tidligere har han likevel fått innvilget nytt visum.

- I fjor var det ikke noe problem i det hele tatt, sier Dahlqvist, som har en melding til det svenske folk:

- Så hvis det er noen som har en kontakt som er bra på dette med visum, så må dere gjerne si ifra!

Paret har sett på flere mulige løsninger, blant annet å gifte seg. Det vil likevel ikke garantere at Bolger står på startstreken i november.

LES OGSÅ: - Superlyst på barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer