Tyga, Travis Scott og Kylie Jenner

- Trygler om å få møte datteren til Kylie

Eksen vil se om babyen ligner på ham.

DRAMA: Kylie skal angivelig ha blokkert Tyga fra telefonen sin, etter at han gjentatte ganger spurte om å få møte vesle Stormi. Nå går han andre veier for å få viljen sin. Foto: NTB scanpix
DRAMA: Kylie skal angivelig ha blokkert Tyga fra telefonen sin, etter at han gjentatte ganger spurte om å få møte vesle Stormi. Nå går han andre veier for å få viljen sin. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Det var i starten av februar at den yngste datteren til Kris (62) og Caitlyn Jenner (68), 20 år gamle Kylie, ble mamma for første gang.

I en lang og rørende video på Youtube fikk fansen sitt første møte med den vesle jenta, som hun og rapkjæresten Travis Scott (25) har valgt å kalle Stormi.

Kylie skjuler ikke stoltheten sin, og deler til stadighet bilder og videosnutter av barnet. En som derimot ikke får være med på idyllen, er realitystjernens ekskjæreste Tyga (28).

Kilder skal ha det til at han nå har spurt om å få møte Stormi, etter at Kris Jenner nylig avkreftet at han var far til barnet. Tyga prøver nå å igle seg innpå andre i familien, i håp om å få et glimt at det som kunne ha vært hans egen fremtid - om han bare ble ved Kylies side.

BRUDD: Kylie og Tyga var av og på i flere år, men gikk offisielt hver til sitt i fjor. Nå vil han møte eksens datter. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Kylie og Tyga var av og på i flere år, men gikk offisielt hver til sitt i fjor. Nå vil han møte eksens datter. Foto: NTB scanpix Vis mer

Går gjennom Scott

Det er nettsiden Hollywood Life som omtaler saken. Kilder kjendismagasinet har pratet med, mener at rapperen har vært svært pågående på Travis og Kylie den siste tiden.

Nå har de forsøkt å distansere seg fra ham.

STOLTE: Kylie og Travis har holdt en lav profil etter fødselen, men deler ofte søte bilder i sosiale medier. Foto: NTB scanpix
STOLTE: Kylie og Travis har holdt en lav profil etter fødselen, men deler ofte søte bilder i sosiale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Kylie har blokkert Tygas telefonnummer, etter at han ikke lot henne være i fred. Han savner henne masse og har skikkelig lyst til å møte Stormi … Men telefonene og tekstmeldingene ble for mye for Kylie, hun prøver å komme seg videre, hevder en kilde nær familien.

Travis Scott skal heller ikke ha satt særlig stor pris på kontakten, og anbefalte derfor kjæresten sin om å blokkere eksen hennes. Hun skal angivelig ikke ha noen planer om å la han få møte vesle Stormi.

Tidligere i mars måtte familiens overhode, Kris, avkrefte et rykte som verserte i sosiale medier. Flere, inkludert rapperen selv, hevdet at Tyga var faren til barnet.

I en video på Snapchat sa han «Det er mitt barn», som fikk flere utenlandske medier til å reagere. Noen dager senere sa Kris følgende i et intervju med tv-programmet «Kyle and Jackie O Show»:

- Åh nei, nei, nei. Jeg tror bare dette er tåpelige rykter som alltid. Dere vet bedre enn dette, kunne hun fortelle, ifølge Power 96.1.

SJALU: Tyga hevder selv at han er far til barnet, og ønsker å se for seg selv om det kan stemme. Det viser seg derimot å være ganske vanskelig. Foto: NTB scanpix
SJALU: Tyga hevder selv at han er far til barnet, og ønsker å se for seg selv om det kan stemme. Det viser seg derimot å være ganske vanskelig. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tyga har likevel ikke gitt opp håpet om å få møte eksens datter. Ifølge kilden Hollywood Life har pratet med, har han nå gått drastisk til verks.

- Tyga trygler nå Scott Disick (34) om hjelp. Han dør etter å se babyen i virkeligheten, slik at han kan avgjøre om hun ligner på ham eller ikke. Det irriterer Tyga skikkelig at Kylie fikk barn med noen andre. Scott er det siste vennlige vesenet som fortsatt tar telefonen når han ringer, så han trygler nå om hjelp, hevder kilden.

Hvorvidt Scott er behjelpelig, gjenstår å se. Kanskje det at han selv har tre barn med Kourtney Kardashian (38) gjør at han forstår rapstjernens situasjon?

Forlovelsesrykter

Selv om Kylie og Travis deler masse i sosiale medier, har de to turtelduene holdt en lav profil siden fødselen, men ble tidligere denne måneden observert i Miami hvor de tilbrakte kvalitetstid sammen.

Og nok en gang fikk Kylie fansen til å sperre opp øynene. I starten av mars delte hun nemlig et bilde på sin Snapchat-story, av ringfingeren sin. Og ringen hun bærer satte fart på spekulasjonene om at hun og Travis har forlovet seg.

På ringen har hun nemlig initialene til kjæresten, hvis egentlige navn er Jacques Webster.

KJÆRESTEN OG BESTEVENNINNA: Kylies nye ring er et symbol på både kjæresten og bestevenninna Jordyn. Foto: Skjermdump Snapchat
KJÆRESTEN OG BESTEVENNINNA: Kylies nye ring er et symbol på både kjæresten og bestevenninna Jordyn. Foto: Skjermdump Snapchat Vis mer

Til tross for at flere nå hevder hun hinter om forlovelse med barnefaren, har en kilde nær stjernen derimot avkreftet ryktene ved å avsløre at en forlovelse ikke er på Kylies liste for øyeblikket, ifølge The Sun.

Også Kylie har lagt et lokk på de siste spekulasjonene, ved å påpeke at initialene «JW» kan stå for mer enn kjærestens døpenavn.

På Snapchat-bildet har hun nemlig, i en minimal tekst, skrevet: «Jacques Webster og Jordyn Woods. Ekte folk. Ok».

Jordyn er nemlig Kylies bestevenninne, som blant annet har medvirket i både «Keeping up with the Kardashians» og Kylies egen realityserie, «Life of Kylie».

Får kritikk

Fødselen av Kylies første datter har fått enorm oppmerksomhet over hele verden. Det er derimot ikke all oppmerksomhet som er positiv for realitystjernen.

Da hun delte det første nærbildet av Stormi, hvor man endelig fikk se ansiktet til den vakre jenta, hadde hun nemlig benyttet seg av et av Snapchats filtre.

Dette fikk det til å koke over hos flere av Kylies følgere.

Our little rager !!!!

Et innlegg delt av flame (@travisscott)

På bildet ble huden glattere, og over hodet til den ferske jenta er det animerte flammer. ​

Også 20-åringens storesøster, Kim Kardashian (37) gjorde det samme, da hun viste frem Chicago for første gang. Hun la ut et bilde av seg selv og datteren, hvor de begge hadde rosa bamseører.

Kim fikk krass kritikk av fansen for stuntet. Mange stilte spørsmål ved hvorfor i alle dager en baby hadde behov for et filter, siden de er så søte fra før.

LES OGSÅ: - Det må ligge misunnelse bak kritikken