Tyga, Travis Scott og Kylie Jenner

- Trygler om å få møte datteren til Kylie

Eksen vil se om babyen ligner på ham.

DRAMA: Kylie skal angivelig ha blokkert Tyga fra telefonen sin, etter at han gjentatte ganger spurte om å få møte vesle Stormi. Nå går han andre veier for å få viljen sin. Foto: NTB scanpix
DRAMA: Kylie skal angivelig ha blokkert Tyga fra telefonen sin, etter at han gjentatte ganger spurte om å få møte vesle Stormi. Nå går han andre veier for å få viljen sin. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det var i starten av februar at den yngste datteren til Kris (62) og Caitlyn Jenner (68), 20 år gamle Kylie, ble mamma for første gang.

I en lang og rørende video på Youtube fikk fansen sitt første møte med den vesle jenta, som hun og rapkjæresten Travis Scott (25) har valgt å kalle Stormi.

Kylie skjuler ikke stoltheten sin, og deler til stadighet bilder og videosnutter av barnet. En som derimot ikke får være med på idyllen, er realitystjernens ekskjæreste Tyga (28).

Kilder skal ha det til at han nå har spurt om å få møte Stormi, etter at Kris Jenner nylig avkreftet at han var far til barnet. Tyga prøver nå å igle seg innpå andre i familien, i håp om å få et glimt at det som kunne ha vært hans egen fremtid - om han bare ble ved Kylies side.

Går gjennom Scott

Det er nettsiden Hollywood Life som omtaler saken. Kilder kjendismagasinet har pratet med, mener at rapperen har vært svært pågående på Travis og Kylie den siste tiden.

Nå har de forsøkt å distansere seg fra ham.

- Kylie har blokkert Tygas telefonnummer, etter at han ikke lot henne være i fred. Han savner henne masse og har skikkelig lyst til å møte Stormi … Men telefonene og tekstmeldingene ble for mye for Kylie, hun prøver å komme seg videre, hevder en kilde nær familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer