Charlotte Crosby:

Trygler henne om å stoppe med inngrepene

Nye bilder av realitystjernen vekker oppsikt.

SJOKKERTE: Nye bilder av den britiske realitystjernen Charlotte Crosby sjokkerer fansen. Foto: NTB Scanpix
SJOKKERTE: Nye bilder av den britiske realitystjernen Charlotte Crosby sjokkerer fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realitystjernen Charlotte Crosby (28), kjent fra MTV-serien «Geordie Shore», har flere ganger sjokkert sine fans.

I TV-serien fikk seerne blant annet oppleve henne stup full i nærmest hver eneste episode. Siden har hun vunnet den britiske kjendisversjonen av «Big Brother», og i 2018 var hun også aktuell med sin egen realityserie «The Charlotte Show».

I 2015 sjokkerte Crosby også fansen på annet vis. Stjernen hadde da gått ned hele fire klesstørrelser på seks måneder.

FORVANDLING: Crosby overrasket da hun viste fram sin nye kropp i 2015, etter å ha slanket vekk mange kilo på knappe seks måneder. Foto: All Over Press
FORVANDLING: Crosby overrasket da hun viste fram sin nye kropp i 2015, etter å ha slanket vekk mange kilo på knappe seks måneder. Foto: All Over Press Vis mer

Siden den gang hun også gjennomgått en enorm forandring etter å ha lagt seg under kniven gjentatte ganger. Nå skal det ha gått så langt at fansen har blitt bekymret over Crosbys gjentatte inngrep for å endre på eget utseende.

«Stakkars jente»

Det var et innlegg hun publiserte på Instagram, til sine mer enn seks millioner følgere, som skal ha fått fansen til å reagere.

På vei til Brasil med kjæresten Joshua Ritchie publiserte hun denne uken et bilde fra flyets luksuriøse førsteklasse. Det fansen bet seg merke i var dessverre noe helt annet enn realitystjernens romantiske ferietur.

Innlegget skal raskt nærmest ha blitt oversvømt med kommentarer fra fans som ber 28-åringen stoppe med sine kirurgiske inngrep.

View this post on Instagram

See you soon brazil 🇧🇷🙌🏼❤️

A post shared by Charlotte Letitia Crosby (@charlottegshore) on

Kommentarer som «Stakkars jente, er det en allergisk reaksjon?» og «Hun skulle ha stoppet med plastiske operasjoner, Botox og fillers for lang tid siden», skal ha vært gjennomgående i kommentarfeltet, ifølge avisen.

Kommentarene har i ettertid blitt slettet.

I 2011: Slik så Charlotte Crosby ut i 2011. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix
I 2011: Slik så Charlotte Crosby ut i 2011. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer
I 2019: Realitystjernens utseende får nå fansen til å henne stoppe med inngrep og injeksjoner. Foto: NTB Scanpix
I 2019: Realitystjernens utseende får nå fansen til å henne stoppe med inngrep og injeksjoner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skylder på tv-serien

Crosby har gjennomgått en rekke inngrep de siste årene, en beslutning hun delvis ilegger negativ oppmerksomhet hun har fått gjennom TV-serien «Geordie Shore».

Ifølge The Mirror skal Crosby ha gjennomført en neseoperasjon for å fjerne en utvekst fra nesen i 2016, men ødela resultatet under et fall på en ferietur samme år. Det resulterte i ny operasjon.

- Det er ikke sånn at jeg kan skjule det. Dersom jeg ikke hadde vært på TV, hadde jeg aldri gjennomført operasjonen, har hun tidligere uttalt til Heat Magazine om operasjonen, ifølge Mirror.

POPULÆR SERIE: Crosby var i flere år med i MTV-serien «Geordie Shore». Foto: All Over Press
POPULÆR SERIE: Crosby var i flere år med i MTV-serien «Geordie Shore». Foto: All Over Press Vis mer

Hun skal også ha gjennomført en brystoperasjon, i tillegg til en rekke injeksjoner i leppene de siste årene.

Brystoperasjonen skal hun ha gjort som følge av en sjelden medfødt tilstand av Symastia, som innebærer at hud og bindevev mellom brystene løsner.

Til nettstedet Heat world uttalte hun at hun gjennomførte operasjonen for å bedre selvfølelsen, da hun til stadighet fikk kommentarer på brystene. Ifølge The Mirror startet hun også med injeksjoner i tidlig 20-årene og har gjennomført leppeinjeksjoner en gang i året over flere år.

Hun skal alltid ha vært åpen om sin forkjærlighet for kirurgiske inngrep, og skal ha innrømmet å ha brukt mer enn 200 000 kroner på å endre på eget utseende.

LES OGSÅ: Jane Fonda er ikke stolt av sine plastiske operasjoner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer