Jessica Simpson:

Trygler fansen om råd med dette bildet

Delte bilde av den hovne foten sin på Instagram.

HOVEN: Jessica Simpson delte dette bildet av foten sin på Instagram, og tryglet om råd fra følgerne sine om hva hun kan gjøre for å få hevelse ned igjen. Foto: NTB scanpix
HOVEN: Jessica Simpson delte dette bildet av foten sin på Instagram, og tryglet om råd fra følgerne sine om hva hun kan gjøre for å få hevelse ned igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Popstjerne Jessica Simpson (38) og ektemannen Eric Johnson (39) kunne i september dele nyheten om at de venter sitt tredje barn sammen. Fra før av har paret datteren Maxwell (6) og sønnen Ace (5).

Baby-nyheten delte Simpson på Instagram hvor hun la ut to bilder, et av de to barna sine med store ballonger, og et hvor hun avslørte at paret ventet barn og samtidig hvilket kjønn babyen er.

- Denne lille jenta vil gjøre oss til en familie på fem. Vi kunne ikke vært lykkeligere over å annonsere denne dyrebare velsignelsen i livet, skrev Simpson til bildet.

Fikk råd fra fansen

Det er ikke til å stikke under en stol at graviditet kan by på flere ubehagelige symptomer, og nylig delte 38-åringen et oppsiktsvekkende bilde av foten sin med følgerne sine på Instagram.

Under bildet av den hovne foten sin, tryglet hun fansen om å dele sine erfaringer og gode råd.

Se dette innlegget på Instagram

Any remedies?! Help!!!!

Et innlegg delt av Jessica Simpson (@jessicasimpson)

I kommentarfeltet renner det inn med råd og egne erfaringer fra følgerne om hva 38-åringen burde gjøre.

- Åh kjære deg, jeg gikk gjennom akkurat det samme under min første graviditet. Bare hold føttene høyt og legg deg ned så ofte som mulig. Stakkars, kommenterte en av følgerne.

- Au, det gjør vondt. Føttene mine var hovne når jeg gikk gravid med den yngste sønnen min, spesielt når jeg satt på fly. Drikk masse vann slik at hevelsen går raskt ned igjen, kommenterer en annen.

- Uff, jeg husker jeg også slet med det samme. Det var så vondt, og ingenting hjalp!, kommenterte en tredje.

Se dette innlegget på Instagram

❄️ Snow Day Memories ❄️

Et innlegg delt av Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Den nasjonale helseorganisasjonen, American Pregnancy Assosiaction, forteller til People at under graviditeten kan kroppen produsere opptil dobbelt så mye blod og kroppsvæsker for å oppfylle behovene til fosteret.

Hevelser i hender, ansikt, ben, ankler og føtter er helt normalt under graviditeten, ifølge helseorganisasjonen.

Venninnene er bekymret

For kun to måneder siden kom det frem at venninnene til den gravide 38-åringen er bekymret for at hun presser seg selv for hardt under graviditeten, ifølge RadarOnline.

- Hun insisterer på at hun skal klare det, og sier at hun håndterer en graviditet bedre enn folk flest. Men hun burde ikke fly så sent i graviditeten, og burde heller ikke sprade rundt i høye hæler, når hun er i siste trimester, fortalte en kilde til nettstedet.

Ifølge NHI er det trygt for gravide å reise med fly inntil omtrent fire uker før termin. Lengre flyreiser kan imidlertid være forbundet med økt risiko for blodpropp, og bør derfor diskuteres med lege før avreise.

Gravide advares imidlertid mot å gå med høye hæler, både fordi bruk av feil fottøy under graviditeten kan føre til fot-, ben- og ryggproblemer, men også fordi sjansen for å falle øker, ifølge BBC.

Dårlig kosthold

Vennene skal for øvrig også være bekymret over kostholdet til den tidligere popstjernen, og mener at hun ikke passer på verken sin egen eller babyens helse.

- Hun har spist dårlig mat under hele graviditeten, sier kilden og legger til:

- Hun kunne virkelig ha trengt hvile og en endring av rutinene sine. Om hun fortsetter slik, kommer hun til å bli utbrent eller i hvert fall ha noen ekstremt stressende måneder foran seg.

DÅRLIG KOSTHOLD: Jessica Simpson har selv innrømmet at hun er fysen på det meste av usunn mat under graviditeten. Foto: NTB scanpix
DÅRLIG KOSTHOLD: Jessica Simpson har selv innrømmet at hun er fysen på det meste av usunn mat under graviditeten. Foto: NTB scanpix Vis mer

Når man er så langt i svangerskapet som i tredje trimester, er det også viktig å passe på kostholdet, ifølge Helsenorge.no. Det er viktig med sunne og regelmessige måltider, og en best mulig sammensetning av ulike næringsstoffer.

Kun én måned tidligere innrømmet 38-åringen selv at hun muligens ikke hadde hatt det beste kostholdet under graviditeten.

I et intervju med ET Online forklarte hun at hun er fysen på «alt» om dagen.

- Jeg vil bare ha Pop-Tarts (kjeksplater fylt med sjokolade eller annet fyll, journ. anm), kanelboller, gummibjørner og sure kirsebær (en slags smågodt, journ. anm.), sa hun i intervjuet.

LES OGSÅ: Derfor har ikke Jessica Simpson gitt ut musikk på åtte år