Jessica Simpson:

Trygler fansen om råd med dette bildet

Delte bilde av den hovne foten sin på Instagram.

HOVEN: Jessica Simpson delte dette bildet av foten sin på Instagram, og tryglet om råd fra følgerne sine om hva hun kan gjøre for å få hevelse ned igjen. Foto: NTB scanpix
HOVEN: Jessica Simpson delte dette bildet av foten sin på Instagram, og tryglet om råd fra følgerne sine om hva hun kan gjøre for å få hevelse ned igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Popstjerne Jessica Simpson (38) og ektemannen Eric Johnson (39) kunne i september dele nyheten om at de venter sitt tredje barn sammen. Fra før av har paret datteren Maxwell (6) og sønnen Ace (5).

Baby-nyheten delte Simpson på Instagram hvor hun la ut to bilder, et av de to barna sine med store ballonger, og et hvor hun avslørte at paret ventet barn og samtidig hvilket kjønn babyen er.

- Denne lille jenta vil gjøre oss til en familie på fem. Vi kunne ikke vært lykkeligere over å annonsere denne dyrebare velsignelsen i livet, skrev Simpson til bildet.

Fikk råd fra fansen

Det er ikke til å stikke under en stol at graviditet kan by på flere ubehagelige symptomer, og nylig delte 38-åringen et oppsiktsvekkende bilde av foten sin med følgerne sine på Instagram.

Under bildet av den hovne foten sin, tryglet hun fansen om å dele sine erfaringer og gode råd.

I kommentarfeltet renner det inn med råd og egne erfaringer fra følgerne om hva 38-åringen burde gjøre.

- Åh kjære deg, jeg gikk gjennom akkurat det samme under min første graviditet. Bare hold føttene høyt og legg deg ned så ofte som mulig. Stakkars, kommenterte en av følgerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer