Hugh Grant utsatt for innbrudd:

Trygler fansen om hjelp

Filmstjernen ber om hjelp til å få tilbake uvurderlige eiendeler etter frekt innbrudd.

UHELDIG: Flere av eiendelene til skuespiller Hugh Grant (58) er visstnok på avveie etter et noen tok seg inn i 58-åringens bil i helgen. Foto: NTB Scanpix
UHELDIG: Flere av eiendelene til skuespiller Hugh Grant (58) er visstnok på avveie etter et noen tok seg inn i 58-åringens bil i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er på Twitter at den britiske skuespilleryndlingen Hugh Grant (58) etterlyser én eller flere gjerningspersoner, etter å ha blitt utsatt for det han beskriver som et tyveri.

Ifølge Grant har noen brutt seg inn i den parkerte bilen hans i London søndag kveld. Innbruddstyven(e) skal ha fått med seg flere av skuespillerens eiendeler, deriblant et filmmanus med uerstattelige notater.

«Sjansen for at noen vet hvem som har brutt seg inn i bilen min, er kanskje liten. Hvis noen likevel vet hvem det er, vær så snill å overtale dem om å returnere manuset mitt, i det minste. Det inneholder mange uker med notater og ideer», bønnfaller 58-åringen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Flere verdisaker

De frekke tyven(e) skal trolig også ha fått med seg de såkalte helsekortene til flere av Grants barn, opplyser skuespilleren. 58-åringen har tre barn (født 2012, 2015 og 2018) med den svenske tv-produsent-kona Anna Eberstein (39).

I tillegg har han to barn (født 2011 og 2012) med eksen Tinglan Hong.

BBC skriver at Grant ønsker sine stjålne eiendeler returnert til tv- og filmproduksjonsselskapet Ealing Studios i Vest-London. Kanalen har forsøkt å komme i kontakt med politiet for en kommentar, foreløpig uten hell.

Det er ikke første gang «Notting Hill»-stjerna opplever å bli utsatt for ugjerninger. I fjor sommer fortalte Grant at kona hadde blitt «kidnappet» på ekteparets bryllupsreise, etter å ha havnet i klammeri med en taxisjåfør i Paris.

GIFT: Hugh Grant og svenske Anna Eberstein giftet seg i fjor. Her er de avbildet sammen under Golden Globe-utdelingen tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Hugh Grant og svenske Anna Eberstein giftet seg i fjor. Her er de avbildet sammen under Golden Globe-utdelingen tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Fikk panikk

- Jeg hadde ikke kontanter, og hadde på forhånd forsikret meg om at sjåførens bankterminal var i orden. Da vi kom fram, virket den ikke. Han maste deretter etter penger, men det hadde jeg ikke. Da brøt helvete løs, fortalte Grant under en opptreden i talkshowet «Late night with Seth Myers».

Videre fortalte 58-åringen at paret først prøvde å løse saken ved å kjøre til en minibank. Da denne heller ikke virket, fikk Grant panikk, og ba sin kone, som fortsatt satt igjen i bilen, om å gå ut.

- Det var jo bare snakk om seks euro eller noe sånt, så jeg sa til sjåføren at vi ikke skulle betale. Da kjørte han plutselig avgårde med kona mi i bilen, fortalte Grant, og la til:

- Det la en liten demper på bryllupsreisen, kan du si. Anna ble ganske fornærma fordi jeg ikke løp etter bilen, men hva er poenget når den kjører i 80 kilometer i timen? Det hadde jo ikke sett bra ut.

Likte ikke ideen om ekteskap

Grant og Eberstein giftet seg i mai fjor, etter flere år som kjærester.

- Det er skikkelig fint å være gift, jeg kan ikke late som noe annet, fortalte han i et intervju noen måneder seinere, der han også la til at han «burde ha giftet seg tidligere».

Saken fortsetter under:

GJENSYN: I denne snutten får man et gjensyn med flere av de mest sentrale karakterene fra klassikeren «Love Actually», fjorten år etter den første filmen. Vis mer

Til tross for Grants nylige ekteskapsinngåelse, har ikke 58-åringen alltid vært like begeistret for ideen om ekteskap.

I et intervju med radiolegenden Howard Stern i 2016, kom skuespillerstjerna med uttalelser om at folk rett og slett ikke er skapt for å være i trofaste, monogame forhold.

- Jeg kan se det vakre aspektet hvis du gifter deg med akkurat den rette personen, din beste venn - og det er koselig og herlig. Men, folk gjør så mange feil, sa han, før han la til:

- Jeg synes det er noe uromantisk med ekteskap. Du stenger deg av.

Hugh Grant er en stor skuespillerstjerne i Storbritannia, så vel som i Hollywood, og er kjent fra en rekke populære filmer som «Fire bryllup og en gravferd», «Love Actually», «Notting Hill», «Bridget Jones» og «Gutter er gutter». 58-åringen var nylig aktuell med tv-serien «A Very English Scandal».

LES OGSÅ: - Dette var en stor feil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer