Justin Bieber:

Trygler fansen om å be for ham

- Jeg har slitt veldig.

PAR I HJERTER: Justin Bieber (25) går gjennom en vanskelig periode om dagen. Her er han avbildet med kona Hailey Bieber (22), som etter sigende skal være en god støtte for verdensstjernen i den vanskelige tiden. Foto: NTB Scanpix
PAR I HJERTER: Justin Bieber (25) går gjennom en vanskelig periode om dagen. Her er han avbildet med kona Hailey Bieber (22), som etter sigende skal være en god støtte for verdensstjernen i den vanskelige tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ungpikeidolet Justin Bieber (25) har siden han slo i gjennom med poplåta «Baby» som 13-åring, hatt hele verdens søkelys rettet mot seg. For mange kjendiser kommer berømmelsen med en pris - og det ser også ut til å være tilfelle for Bieber.

I begynnelsen av februar fortalte nemlig en åpenhjertig Bieber at han en lengre periode har slitt med depresjoner og tungsinn. Det ble kjent at verdensstjernen var sliten, nedfor og gikk gjennom en svært tung periode mentalt - og at han fikk behandling for vanskene.

I et nytt innlegg på Instagram forteller 25-åringen ærlig om den vanskelige tiden - samtidig som han trygler fansen om hjelp. I innlegget legger stjernen overhodet ikke skjul på at han nå går igjennom en svært tøff periode i livet sitt.

- Ønsker å oppdatere dere litt. Jeg har slitt mye. Følt meg veldig avkoblet og merkelig. Jeg kommer alltid tilbake, så jeg er ikke bekymret, skriver stjernen i innlegget, og fortsetter:

- Jeg ønsker å nå ut og spørre dere om å be for meg. Gud er trofast og bønnene deres fungerer. Tusen takk.

Ikke på grunn av bryllupet

Dette er første gang Bieber selv uttaler seg om sin mentale helse etter at nyheten om helsetilstanden hans ble kjent i starten av februar.

Da nyheten sprakk, fortalte en kilde tett på stjernen at Bieber hadde slitt psykisk, men at det ikke hadde sammenheng med giftermålet med Hailey Baldwin (22), som han giftet seg med i fjor høst.

- Dette har ingenting med Hailey å gjøre. Han er veldig glad for å være gift med henne. Det er noe annet han sliter med mentalt. Han har god hjelp rundt seg, og får behandling. Det virker selv som han tror han vil føle seg bedre snart, fortalte kilden til People.

Klipp av Justin Bieber i ulike sammenhenger i forbindelse med at han ble arrestert av politiet i USA. Video licensed from Splash TV Vis mer

- Sliter med rampelyset

Gjennom Justin Biebers vanskelige tid den siste perioden skal hans nybakte kone ha vært en stor støtte for ham.

- Han er veldig takknemlig for sitt fantastiske liv og spesielt for Hailey. Det er vanskelig for ham at han ikke bare kan nyte alt og føle seg lykkelig, men han har fått behandling for dette tidligere også, avslørte en venn nær stjernen nylig til People.

STØTTESPILLER: Justin Bieber skal ha fått god støtte av kona Hailey etter at han begynte å slite med depresjon. Foto: NTB Scanpix
STØTTESPILLER: Justin Bieber skal ha fått god støtte av kona Hailey etter at han begynte å slite med depresjon. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En annen kilde, som skal ha tilbrakt mye tid med Bieber de siste årene, forteller til People at sangeren er et følelsesmenneske som sliter veldig med livet i rampelyset.

- Han var en skikkelig ærlig, søt og høflig tenåring, men den enorme berømmelsen han plutselig fikk forandret ham totalt. Han hadde tilgang på hva enn han ønsket og var omringet av mennesker som alltid sa «ja».

- Han er følsom, og sliter med å bli forfulgt av fans og paparazzi hvor enn han beveger seg. For ham føles det som om alle er ute etter å ta ham, hevder kilden.

Ble arrogant og kjepphøy

Justin Bieber slo som kjent gjennom som 13-åring etter at Scooter Braun (37) oppdaget ham på YouTube.

I et intervju med Vogue nylig åpnet «Boyfriend»-sangeren seg opp om hvordan det hadde påvirket hans mentale helse å bli berømt i så ung alder. Da innrømmet han blant annet at han ble høy på seg selv.

Justin Bieber på Norgesbesøk. Tar over Senkveld-showet han selv er gjest i. Vis mer

- Jeg tenkte seriøst at «Folk elsker meg. Jeg er fantastisk». Jeg ble veldig arrogant og kjepphøy. Jeg brukte solbriller inne, fortalte han til bladet.

Videre avslørte ungpikeidolet at han etter hvert også fikk problemer med sex.

- Jeg endte opp med å gjøre ting jeg var skikkelig skamfull over, som å være veldig løssluppen når det gjaldt sex, og jeg tror jeg begynte med Xanax fordi jeg var så flau over meg selv, delte han.

Naturlig nok gikk problemene utover karrieren hans, og i 2017 kansellerte Bieber verdensturneen «Purpose» mens det fremdeles gjensto 14 show.

- Jeg ble skikkelig deprimert på turneen. Jeg har ikke snakket om dette, og jeg holder fremdeles på å bearbeide mange ting som jeg ikke har snakket om. Jeg var ensom, og trengte tid, fortalte han til Vogue.

LES OGSÅ: Avslører forlovelse på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer