Trygler fansen om 900.000 kroner

Nadya Suleman ber fansen om donasjoner for å finansiere sitt nye hus.

DESPERAT: Det er ingen grenser for hva fjortenbarnsmoren Nadya Suleman gjør for å tjene penger.  Foto: All Over Press
DESPERAT: Det er ingen grenser for hva fjortenbarnsmoren Nadya Suleman gjør for å tjene penger. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De siste månedene har fjortenbarnsmoren Nadya Suleman (36) gjort alt for å brødfø familien sin. Hun har blant annet posert naken i et magasin, spilt inn en pornovideo og strippet på en klubb i Florida.

Strippejobben skal til og med ha betalt så bra at hun sluttet å motta trygd. Allikevel har hun ikke råd til å bo i sitt nye hjem i La Habra, California. Suleman hadde ikke råd til å betale boliglånet sitt og har blitt bedt om å flytte.

Hun har nå to uker på seg til å få tak i pengene eller finne et annet sted å bo før hun og de fjorten barna hennes ender på gaten.

I ren desperasjon har Nadya nå opprettet nettsiden GoFundMe.com der fans kan sende henne penger via internett. Åttlingmammaen trenger hele 900 000 kroner får å beholde huset.

«Tusen takk for at du besøker siden min. Jeg må flytte ut av hjemmet mitt snart, og jeg er veldig nær å kunne kjøpe et hjem til barna mine. Støtten din blir satt stor pris på» skriver hun.

Så langt har ikke mange fattet interesse. Mandag formiddag var det fem stykker som til sammen ga henne 600 kroner.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Åttlingmammaen er singel igjen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer