Offset og Cardi B:

Trygler Cardi B om å ta ham tilbake

- Jeg deltok i en handling jeg ikke burde ha vært med på.

BER OM UNNSKYLDNING: Rapperen Offset ber ekskona Cardi B om unnskyldning i en video på Instagram, og trygler henne samtidig om å ta ham tilbake. Foto: NTB Scanpix
BER OM UNNSKYLDNING: Rapperen Offset ber ekskona Cardi B om unnskyldning i en video på Instagram, og trygler henne samtidig om å ta ham tilbake. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden kom sjokkbeskjeden om at rapperparet Cardi B (26) og Offset (27) skal skilles, kun 15 måneder etter at de ga hverandre sitt ja i all hemmelighet.

Bryllupet fant sted fem måneder før eksparet ønsket sitt første barn, datteren Kulture Kiari Cephu, velkommen til verden.

Årsaken til skilsmissen skal ifølge Cardi B handle om uoverensstemmelser mellom duoen over en lengre periode. Valget om en skilsmisse skal de ha blitt enige om, ifølge 26-åringen.

Nå ser det imidlertid ut til at Offset angrer på valget han skal ha tatt med sin tidligere kone.

Trygler til ekskona

I forbindelse med sin egen 27-årsdag fredag, la rapperen ut en video på sin Instagram-profil med en klar beskjed til sin ekskone.

- Jeg har ett ønske for bursdagen min, og det er å få kona mi tilbake, sier Offset blant annet i videoen, og fortsetter:

- Vi går gjennom mye akkurat nå, og mye av det går gjennom mediene. Jeg skylder deg en unnskyldning, Cardi. Jeg har gjort deg forlegen. Jeg satte deg i en uutholdelig situasjon.

Saken fortsetter nedenfor.

Bekrefter rykteflommen

Bare noen dager etter at bruddet ble kjent, har duoen vært omgitt av heftige spekulasjoner rundt hva som førte til skilsmissen. Offset har blant annet havnet i hardt vær etter lekking av private tekstmeldinger mellom ham selv og Instagram-modellen Summer Bunni (20). Angivelig planla de to en trekant med artisten Cuban Doll (20). Disse beviser angivelig at han planla trekant uten kona rett før fødselen av datteren.

Selv har Summer Bunni kommentert påstandene på sin Instagram-profil, som i senere tid har blitt slettet, mens Cuban Doll på sin side tilsynelatende har benektet at trekanten fant sted, i et innlegg publisert på Twitter.

I videoen tar 27-åringen opp disse påstandene ved å adressere sin oppførsel den siste tiden.

- Jeg deltok i en handling jeg ikke burde ha vært med på, og jeg beklager. Du vet hva jeg mener? For å ha knust hjertet ditt, for å ha brutt vårt løfte, for å ha brutt løftet til Gud, og for å ha vært en egoistisk ektemann, sier han.

- Jeg forsøker å bli et bedre menneske. Jeg vil kvitte meg med byrden på mine skuldre. Jeg ber deg om unnskyldning. Jeg elsker deg, fortsetter han.

Videre ytret rapperen et ønske om å få feire jul med Cardi B og deres felles datter.

Se dette innlegget på Instagram

My heart ❤️

Et innlegg delt av CARDIVENOM (@iamcardib)

Ingen svar

Videosnutten på Offset sin Instagram har mottatt massive støtteerklæringer fra fansen, som trygler Cardi B om å svare ham.

Foreløpig har Cardi B verken svart, eller gitt noen tegn til tilgivelse.

Selv har også Cardi B fått beskyldninger kastet etter seg, etter at det overraskende bruddet ble kjent. Hun har blant annet blitt beskyldt for at ekteskapet var et PR-stunt.

Forrige uke tok også hun til Instagram, der hun tok et knallhardt oppgjør med ryktebørsen i en live-video, ifølge US Magazine.

- Hvorfor i helvete tror dere at jeg ville dratt familien min gjennom noe sånt dritt? Jeg bærer hjertet utenpå skjorta akkurat nå, skjønner dere?, uttalte hun, ifølge nettstedet.

- Angrer ikke

Videre påpekte 26-åringen at bruddet ikke er noen sin feil, men at de rett og slett bare har vokst fra hverandre.

VISTE FRAM MAGEN: Etter rapdronningen Cardi Bs innslag på «Saturday Night Live», har lykkeønskninger strømmet inn. Video: CNN Vis mer

- Jeg ser at det er mange som påstår at forholdet vårt var en bløff. Hør her, det finnes noe som heter kjærlighet. Folk forelsker seg. Mitt forhold har aldri vært en bløff. (...) Vi forelsket oss. Det var ikke alltid enkelt, men vi var aldri sammen for å få PR. Tror dere virkelig at jeg ble gravid og kunne risikere å ødelegge karrieren min bare for å oppnå litt oppmerksomhet, spurte hun følgerne sine, ifølge nettstedet.

Cardi understreket videre at det naturligvis er vondt når et forhold går i oppløsning. Likevel ville ikke stjernen gjort noe annerledes.

- Jeg angrer ikke på noe, for til syvende og sist har jeg datteren min, og hun er vakker, nydelig og morsom. Jeg elsker henne. Jeg har lært mye. Jeg visste nesten ingenting om musikkbransjen, og min ektemann hjalp meg. Han gjorde meg klokere. (...) Selv om vi ikke lenger er i et forhold, lærte jeg mye av ham. Jeg har modnet som kvinne. «Shit happens», og slik er det med den saken.

LES OGSÅ: Finaleparet gjorde det slutt to uker etter «Love Island»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer