Trygler barna om å gjøre henne til bestemor

- Jeg skulle ønske de fikk opp farten, sier Jerry Hall.

VIL BLI BESTEMOR: Jerry Hall maser på datteren Georgia May og hennes tre søsken om at de snart må gjøre henne til bestemor. Foto: Stella Pictures
VIL BLI BESTEMOR: Jerry Hall maser på datteren Georgia May og hennes tre søsken om at de snart må gjøre henne til bestemor. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere supermodellen Jerry Hall (58) fikk fire barn i løpet av sitt ni år lange ekteskap til Rolling Stones-vokalist Mick Jagger.

Fra paret giftet seg i 1990 til de ble skilt i 1999, fikk de døtrene Elizabeth Scarlett (30) og Georgia May (22), og sønnene James Leroy (29) og Gabriel Luke (17).

Men foreløpig har ingen av oppfylt Jerrys store drøm om å bli bestemor.

Jerry - som ble mor for første gang da hun var 28 år gammel - sier ifølge nettsiden Contactmusic at hun er lei av å vente.

- Jeg skulle ønske de fikk opp farten. Jeg er stebestemor fordi Jade (Mick Jaggers datter med sin første kone Bianca, red.anm) har to døtre, og en av dem, Assisi, fødte en baby i mai.

- Nå ser jeg frem til mine egne barn skal få seg noen unger også.

LES OGSÅ: Har Scarlett giftet seg i hemmelighet?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer