NEKTER Å HØRE PÅ BRAD: Selv ikke bønner fra samboer Brad Pitt skal ha fått Angelina Jolie til å droppe kirurgi-planene, ifølge bladet National Enquirer. Foto: All Over Press
NEKTER Å HØRE PÅ BRAD: Selv ikke bønner fra samboer Brad Pitt skal ha fått Angelina Jolie til å droppe kirurgi-planene, ifølge bladet National Enquirer. Foto: All Over Press Vis mer

Trygler Angelina om å droppe kirurgi-planer

- Hun er overbevist om at utseendet forfaller.

Publisert
SEHER.NO:  Angelina Jolie (35) har flere ganger blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner, men nå er den populære filmstjernen livredd for at hun er i ferd med å miste sitt ungdommelige utseende for godt, ifølge ukebladet National Enquirer.

Etter at en årlig amerikansk spørreundersøkelse viste at hun ikke lenger var kjendisen amerikanske kvinner ønsker seg ansiktstrekkene til, skal Jolie ha bestemt seg for å be om kirurgisk hjelp.

Ifølge bladet, ønsker hun blant annet å sprøyte inn fett i fjeset for å motvirke rynker, rette ut nesen sin, fikse på øyelokkene og stramme opp huden på halsen.

- Det virker som om hun har panikk. Hun er overbevist om at utseendet forfaller, og hun er villig til å ta drastiske skritt så fort som mulig, sier en kilde nær skuespilleren til National Enquirer.

I spørreundersøkelsen som er foretatt av Institute of Aesthetic and Reconstructive Surgery i Beverly Hills, svarer flertallet av kvinnene at de kunne tenke seg Natalie Portmans nese, kinnene til «Mad Men»-skuespiller January Jones, øynene til Anne Hathaway, leppene til Scarlett Johansson og hakepartiet til Halle Berry.

Angelinas samboer Brad Pitt (47) skal ifølge National Enquirer ha tryglet henne om å droppe planene, men skal ha blitt møtt med døve ører.

Selv ikke advarselen om at de planlagte inngrepene vil føre til store smerter i en periode, har fått henne til å ombestemme seg.

- Hun vil tviholde på utseendet sitt - uansett hvilken pris hun må betale, sier kilden til National Enquirer.

Angelina Jolie har foreløpig ikke kommentert de siste kirurgi-ryktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot adopsjonsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer