KREMTOPPER: NRK-journalisten Bjørn Hansen og artisten Tone Damli Aaberge troner fortsatt på popularitetsskalaen "Kremtoppen" på Sol.no Foto: NRK/Scanpix
KREMTOPPER: NRK-journalisten Bjørn Hansen og artisten Tone Damli Aaberge troner fortsatt på popularitetsskalaen "Kremtoppen" på Sol.no Foto: NRK/ScanpixVis mer

Truseglipp ga kremplass

Luft under kjolen ga VG-forside og kremplassering.

SEHER.NO: Norges nye "Sandy", Sofie Bjerketvedt (21), ble så jublende glad da seieren var i boks i TVNorges reality-konkurranse "Grease" at hun hoppet opp på den andre vinneren Bjørnar Reima Erlandsen (20).

I farten føk skjørtekanten opp og neste morgen kunne hun finne bilde av sin egen truse på forsiden av VG.

Om det er truseglippen eller hennes innsats i programmet som har gjort henne populær, skal være usagt, men den nye kjendisstatusen har i alle fall fått henne inn på "Kremtoppen" på Sol.no.

Nykommeren ligger på en 9.-plass på kvinnelista, etter populære jenter som Line Verndal fra Himmelblå, Lene Alexandra Øien og Jenny Skavlan fra Skal vi danse.

På toppen troner Tone Damli Aaberge, en plassering hun har holdt fra forrige uke sammen med ingen ringere enn den legendariske NRK-journalisten Bjørn Hansen.

På mannslista ligger den pensjonerte ringreven foran sterke kandidater som Kongen, Sturla berg Johansen og Lars Monsen.

"Kremtoppen" er en populæritetsliste over 10 kjente og aktuelle mennesker. Det er leserne som hver uke stemmer på sin favoritt, og kommer med forslag til nye kandidater.

Se hele lista og gi din stemme her

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Pia hisset på seg Bjørn Hansen