FAMILIEN DELES OPP: Donald Trump kan få det ensomt i Det hvite hus neste år. Kona og sønnen blir nemlig igjen i New York, for å sørge for at ti år gamle Barron får fullført skoleåret. Foto: AFP PHOTO / SAUL LOEB, NTB scanpix 
FAMILIEN DELES OPP: Donald Trump kan få det ensomt i Det hvite hus neste år. Kona og sønnen blir nemlig igjen i New York, for å sørge for at ti år gamle Barron får fullført skoleåret. Foto: AFP PHOTO / SAUL LOEB, NTB scanpix Vis mer

Donald Trump:

- Trumps kone og sønn flytter ikke inn i Det hvite hus

Både Melania og sønnen Barron (10) har gode grunner til å ikke flytte fra New York. 

SEOGHØR.NO: I januar må Barack Obama og familien flytte ut av Det hvite hus, da hans åtte år som president er omme. Inn flytter Donald Trump (70), som i starten av november vant valget om å bli USAs 45. president.

Nå kan det derimot virke som om Donald får en ensom tilværelse i det som muligens er USAs mest kjente landemerke.

New York Post skriver nemlig at både kona Melania (46) og sønnen Barron (10) ikke har noen som helst planer om å flytte til Washington D.C. med det aller første.

Blir i New York

Melania blir landets kommende førstedame, og Barron blir det som omtales om førstegutt. Staben i Det hvite hus får imidlertid ikke gleden av å se 10-åringen leke i husets korridorer eller se Melania ved ektemannens side på daglig basis.

MATCHENDE ANTREKK: Barron og pappa Donald har et godt forhold. Neste år må de derimot bo fra hverandre, fordi 10-åringen skal gå på skole i New York. Mamma Melania blir også igjen der. Foto: Anthony Behar, NTB scanpix
MATCHENDE ANTREKK: Barron og pappa Donald har et godt forhold. Neste år må de derimot bo fra hverandre, fordi 10-åringen skal gå på skole i New York. Mamma Melania blir også igjen der. Foto: Anthony Behar, NTB scanpix Vis mer

En kilde forteller nemlig at de må holde seg i New York og Trump Tower på grunn av guttens skole.

Barron går på en privatskole på Upper West Side i byen, der semesteravgiften er på nærmere 350 000 norske kroner i halvåret. Det er likevel ikke bare skolen avgjørelsen handler om.

- Melania er ekstremt nære Barron, og de har blitt tettere gjennom denne kampanjen. Det har vært vanskelig for ham, og nå håper hun på å holde forstyrrelsene på et minimalt nivå, sier kilden til avisen.

Den kommende førstedamen har alltid hatt god kontakt med barna sine, og har oppdratt dem selv. Hun har ansatt barnepiker, men bidrar også mye selv.

Melania kommer til å reise en del til og fra D.C., men TMZ melder at hun og Barron vil bli boende i New York i hvert fall til juni 2017.

Hva som skjer med boforholdene deres etter det, er foreløpig ikke avklart, ifølge TMZ.

Mye beskyttelse

Selv om hun vil bruke mest mulig tid på Barron framover, kommer hun ikke til å forsvinne fra rampelyset.

- Melania er veldig støttende til ektemannen sin, og er klar for å ta på seg oppgavene som kreves av en førstedame, sier en annen kilde til avisen.

I USA beskyttes presidenten og hans familie av Secret Service, en føderal politietat. At familien blir igjen i New York byr på logistikkproblemer for de rutinerte agentene, som nå må passe på både Trump Tower og Det hvite hus.

- Bygningen blir som Det hvite hus i New York. Secret Service skal ha hele området under kontroll, så ingen galning kan komme i nærheten eller sprenge en bilbombe, forteller tidligere Delta Force-kommandør Jim Reese til avisen.

24 år yngre

Den nye presidenten er far til fem, tre sønner og to døtre, og ble nylig bestefar til sitt åttende barnebarn. Barna er et resultat av tre forskjellige ekteskap, der presidenten fortsatt er gift med den tredje - Melania.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SØSKEN: Donald Trump har fem barn. Her ser vi den yngste datteren Tiffany og den yngste sønnen Barron. Bildet er tatt i forbindelse med en tale farend eres holdt i Cleveland i juli. Foto: REUTERS / Carlo Allegri, NTB scanpix 
SØSKEN: Donald Trump har fem barn. Her ser vi den yngste datteren Tiffany og den yngste sønnen Barron. Bildet er tatt i forbindelse med en tale farend eres holdt i Cleveland i juli. Foto: REUTERS / Carlo Allegri, NTB scanpix  Vis mer

De to møttes i New York på slutten av 80-tallet, da hun var 28 år gammel. De møttes på en motefest, og Melania var i byen på jobb.

Den slovenske skjønnheten har nemlig hatt flere store modelloppdrag gjennom årene, og suksessen sørget for at hun til slutt kom seg til USA.

Modellkarrierens høydetopp kan sies å være forsiden av Vogue, der hun havnet før hun og Donald giftet seg i 2005. Det var året etter bryllupet at Barron kom til verden.

Melania har tidligere uttalt at hun gjerne vil bruke anledningen som førstedame på å bekjemte mobbing, skriver Dagbladet.

LES OGSÅ: Nakenbilder, søksmål, modelloppdrag og popstjernedrømmer