Trumps datter overrasket på Playboy-fest

Tiffany Trumps feiret nyttårsaften med Playboy «bunnies».

PÅ PLAYBOY-FEST: Tiffany Trump, den yngste datteren til USAs president Donald Trump, markerte overgangen fra 2017 til 2018 på en fest i regi av mannebladet Playboy. Foto: NTB scanpix
PÅ PLAYBOY-FEST: Tiffany Trump, den yngste datteren til USAs president Donald Trump, markerte overgangen fra 2017 til 2018 på en fest i regi av mannebladet Playboy. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Da 2017 ble til 2018, feiret kjendiser både i Norge og i det store utland det nye året med brask og bram.

Blant stjernene som har fått oppmerksomhet for sin nyttårsfeiring, er president Donald Trumps (71) yngste datter, Tiffany Trump (24).

Da 2018 skulle ringes inn, befant nemlig presidentdatteren seg på en Playboy-fest arrangert av Cooper Hefner (26), sønnen til den avdøde Playboy-gründeren Hugh Hefner.

New York Post er blant mediene som har omtalt Trumps valg av nyttårsfest, og avisen skriver at festen ble arrangert på det 4-stjerners hotellet Culver Hotel i Los Angeles.

Tiffany Trump ble fotografert på festen sammen med «The Vampire Diaries»-skuespilleren Scarlett Byrne (27), og presidentdatteren var iført en utringet, glitrende sølvkjole.

Personen som tok bildet er for øvrig blogger, skribent og tidligere modell Candace Jordan (60), som var Miss December i Playboy i 1979.

Hvorfor Tiffany Trump feiret nyttårsaften omringet av lettkledde Playboy-servitører, såkalte «bunnies», er foreløpig ikke kjent.

Saken fortsetter nedenfor.

Moren sa nei til Playboy - to ganger

Det kan imidlertid sies at moren hennes, modell og skuespiller Marla Maples (54), har en slags fortid med mannebladet. Eller kunne ha hatt det, rettere sagt.

I et intervju med Vanity Fair i 1990 fortalte Maples at da hun var bare 16 år gammel, ble hun og moren hennes kontaktet av Playboy, som ønsket at mor og datter skulle stille opp sammen for bladet.

- Folkene i Playboy ble veldig lei seg over at jeg var for ung, fortalte hun den gang.

Imidlertid skal faren hennes Stanley Marples, som for øvrig var diakon i baptistkirken, ha hatt en annen oppfatning. Ifølge Marla ønsket han at kona og datteren skulle stille opp for Playboy.

TAKKET NEI: Donald Trump skal ha prøvd å overtale kjæresten Marla Maples til å stille opp I Playboy. Her er de avbildet sammen i april 1991. Foto: AP/ NTB scanpix
TAKKET NEI: Donald Trump skal ha prøvd å overtale kjæresten Marla Maples til å stille opp I Playboy. Her er de avbildet sammen i april 1991. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

- Det var en tøff periode og faren min sa «bare gjør det, søren heller», men allerede da visste jeg at det ikke var slik jeg ønsket å bli framstilt. Jeg ville først og fremst bli respektert, understreket hun overfor Vanity Fair.

På denne tiden skapte Marla Maples dessuten overskrifter på grunn av sin affære med Donald Trump, som fortsatt var gift med sin første kone, Ivana Trump (68).

Ifølge Vanity Fair forhandlet Trump samtidig med Playboy om en kontrakt på én million dollar, som skulle sikre mannebladet Marla Maples som midtsidepike. Imidlertid nektet hun å posere naken, selv om Donald Trump gjorde sitt beste for å overtale henne, ifølge Huffington Post.

Vokste opp unna rampelyset

Donald Trump og Marla Maples giftet seg i desember 1993, et par måneder etter at datteren ble født. Paret ble separert i 1997, og offisielt skilt i 1999.

Barndommen tilbrakte Tiffany Trump i California sammen med moren, der hun fikk en mer skjermet oppvekst enn sine halvsøsken.

- Jeg fikk en sjanse til å være et normalt barn utenfor rampelyset, mens de andre vokste opp i New York. De hadde alltid det intense søkelyset til mediene på seg, fortalte hun til Daily Mail i 2013.

På tross av den skjermede oppveksten, har hun ikke kommet seg helt unna medienes søkelys. 23-åringen er relativt aktiv i sosiale medier, deriblant på Instagram.

Bilder av dyre ferier, biler og vesker har sørget for at hun ble en del av «Rich Kids of Instagram». Her samles bildene til verdens rikeste ungdommer og deles videre til millioner av følgere.

I mai i fjor ble det for øvrig kjent at Tiffany Trump skulle begynne å studere juss ved Georgetown University i Washington D.C. høsten 2017. Dermed fulgte hun i fotsporene til to av sine halvsøsken, Eric (33) og Ivanka Trump (36), som begge har studert ved universitetet, ifølge The New York Times.​

Selv om hun altså bor i samme by som faren, reiste hun ikke med ham og Melania Trump (47) til Florida i nyttårshelgen, der presidenten arrangerte sin årlige, overdådige nyttårsfeiring på golfklubben Mar-A-Lago.

LES OGSÅ: - Jeg er født med tre nyrer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer