JOBBER FOR DONALD?: Lindsay, Britney og Paris kan bli tre av deltakerne i "Celebrity Apprentice". Foto: All Over Press
JOBBER FOR DONALD?: Lindsay, Britney og Paris kan bli tre av deltakerne i "Celebrity Apprentice". Foto: All Over PressVis mer

Trump vil ha truse-trioen

Paris, Britney og Linday som serverer burgere i kamp om Donald Trumps gunst, kan snart komme til en TV nær deg...

SEHER.NO: Etter stor suksess med realityshowet  "The Apprentice" har milliardæren Donald Trump nå bestemt seg for å lage en kjendisversjon av programmet.

Øverst på ønskelista står problemjentene Lindsay Lohan (21), Britney Spears (25) og Paris Hilton (26), som alle har blitt beryktet for sitt ville festliv og uansvarlige oppførsel.

Milliardæren med den berømte hentesveisen skal ifølge hollywood.com allerede ha startet forhandlinger med Britney, selv om han er usikker på om hvordan Britney vil fremstå på skjermen.

- Kan du se for deg at hun blir med? Hun er et forbannet kaos. I det lille realityshowet hun hadde, gjorde hun ingenting. Men hun elsker å være på TV og jeg tror hun ville bli bra, sier Trump til New York Post ifølge nettstedet.

Trump mener hardt arbeid og kamp om en jobb i hans forretningsimperium kan hjelpe med å få jentegjengen - også kjent som "trio truseløs" etter sine nakenstunt på byen - på rett kjøl.

- (Hilton) vil være med og vi tenker på det, men jeg vet ikke om vi vil gjøre det. Lindsay er også et stort kaos. Vi har ikke spurt henne ennå, men jeg vil ringe henne denne uka.  Det vil være en positiv ting for henne.. for alle tre, sier Trump ifølge nettstedet.

En eventuell reality-serie med Lindsay, Britney og Paris vil neppe bli en dårlig ting for Donald Trumps lommebok heller.

LES OGSÅ: Uten takt og truse!