Trump tar æren for Gagas suksess

- Hun har alltid vært veldig takknemlig for muligheten jeg ga henne, sier milliardæren.

SUPERSTJERNE: Lady Gaga har vunnet en rekke priser og tjent seg rik på artistkarrieren sin i løpet av de siste årene.
SUPERSTJERNE: Lady Gaga har vunnet en rekke priser og tjent seg rik på artistkarrieren sin i løpet av de siste årene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den styrtrike forretningsmannen Donald Trump (65) mener det er hans fortjeneste at popstjernen Lady Gaga (25) har blitt en internasjonal stjerne.

"The Apprentice"-sjefen valgte nemlig Gaga til å opptre under sin populære Miss Universe konkurranse i 2008, og det var i løpet av dette showet hun fremførte hitlåten "Just Dance" for første gang på TV.

- Jeg eier Miss Universe konkurransen, og vi bruker alltid fantastiske artister som underholdning i løpet av showet. Ingen får betalt ettersom de får vist seg fram i beste sendetid for et enormt publikum, sier Trump ifølge contacmusic.com.

- For cirka fire år siden var det noen som nevnte navnet Gaga, og at hun skulle være veldig dyktig selv om hun ikke var kjent, minnes han.

Først var 65-åringen svært skeptisk til den ukjente jenta, men da de rundt ham insisterte på at hun måtte få prøve seg lot han seg overtale.

- Vi ga henne en sjanse. Programmet ble sendt live over hele USA, og neste dag var det ingen som snakket om hvem vinneren av Miss Universe var. Alle snakket om artisten som hadde opptrådt. Hun var helt fantastisk.

Etter at Gags karriere tok skikkelig av skal hun ha takket Trump personlig for at han lot henne få prøve seg på showet hans.

- Hun har alltid vært veldig takknemlig for muligheten, sier milliardæren ifølge nettstedet.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lady Gaga til det hvite hus

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer