Donald og Melania Trump:

Trump rekker ut hånda mot førstedamen, men det vil hun ikke ha noe av

Klippet fra Israel har gått viralt i etterkant. 

VIRALT: Donald Trump og førstedame Melania Trump ankom i dag Israel. Under besøket ble blant annet presidenten historisk, men det var noe helt annet som fikk folks oppmerksomhet. Video: CNN Vis mer
Publisert

Donald Trumps (70) første utenlandstur har allerede klart å skape flere overskrifter verden rundt. Mandag besøkte han Israel, og ble blant annet historisk da han som første amerikanske president tok på Vestmuren. Den er bedre kjent som klagemuren, og både presidenten og hans kone Melania (47) rørte den hellige muren.

Det er imidlertid en detalj fra besøket som flere nå har bitt seg merke i. Den israelske avisa Haazertz har delt et klipp fra da presidentparet ankom landet tidligere på dagen.

På den røde løperen, på vei vekk fra presidentflyet Air Force One, forsøker Donald Trump å ta fatt i sin kone Melanias hånd. Etter bildene å dømme er ikke Melania Trump spesielt interessert i akkurat dette, noe hun signaliserer ved å feie bort ektemannens hånd.

Går viralt

Filmen av øyeblikket går nå som ild i tørt gress på nettet, og flere vitser godt med førstedamens reaksjon.

«Store deler av USA føler det samme som deg, Melania», skriver forfatteren Karen Civil om det virale klippet - som fra hennes Twitter-konto er delt videre over 4000 ganger på kort tid.

Saken fortsetter nedenfor.

Andre har også delt videoen. Melania Trump blir blant annet sammenlignet med «Game of Thrones»-karakteren Cersei Lannister, som er kjent for sine brutale avstraffingsmetoder og korte lunte.

En annen skriver: «Haha, fy faen. Melania hater Donald så sykt mye». Denne meldingen har også fått store mengder oppmerksomhet.

Enkelte mener imidlertid at det ikke handlet om at paret skulle holde hender.

«Hun gikk bak ham, han prøvde bare å få henne til å sette opp farta. Det ser derimot ut som hun ble sur på ham for å ha foreslått det», skriver en bruker.

Dette er ikke første gang Melania Trump klarer å skape overskrifter med måten hun bruker hendene sine på. I påsken var det igjen duket for den årlige påskefeiringen i Det hvite hus. Tradisjonen tro inviterer presidentparet barn og andre til hagen, der det foregår leker gjennom ettermiddagen.

Saken fortsetter under videoen.

GLEMTE SEG: Under den tradisjonelle påskeegg-rullingen i Det hvite hus, glemte Donald Trump noe viktig. Heldigvis var kona Melania der for å passe på ham. Video: AP Vis mer

På balkongen skulle presidenten og førstedamen synge nasjonalsangen. Det er vanlig å synge sangen med hånda på brystet, men hadde det ikke vært for førstedamen er det mulig at Donald Trump hadde glemt dette. Hun måtte nemlig dulte borti ektemannen underveis, slik at også han tok hånden på hjertet under sangen.

Detaljert innsettelse

Tidligere i mai skapte også førstedamen oppsikt, da hun via sin egen Twitter-konto klarte å «like» en vits som omhandlet avstanden mellom henne og ektemannen under innsettelseseremonien i januar.

Det som trolig var en feil ble raskt oppdaget og uskadeliggjort, men det fikk likevel mye medieomtale, ifølge People.

Hendelsen, uavhengig av Twitter-meldingen førstedamen likte, tok av på nettet og genererte like mange «memer» som dagens hendelse i Israel. Under Donald Trumps innsettelse som president vakte også en hel del andre hendelser, som alle ble fanget på film, oppmerksomhet.

Flere bet seg merke i at Melania Trump, få timer før hun offisielt ble landets førstedame, overrakte en gave til Michelle Obama - som etter åtte år i jobben som FLOTUS (First Lady of the United States) takket for seg.

Gaven var fra det eksklusive smykkehuset Tiffany & Co. Michelle og Baracks reaksjon gikk viralt etter gaveoverrekkelsen. Flere omtalte hendelsen som klein, da Melania og Donald Trump dukket opp med den mystiske blå esken.

Michelle Obama visste ikke helt hvor hun skulle gjøre av seg og snudde seg mot kameraet. Gaven ble så gitt videre til den avtroppende presidenten, som heller ikke visste hvor han skal gjøre av Tiffany-esken. Det endte med at Barack legger esken fra seg et sted bak kameramannen, og kommer tilbake til Michelle, Donald og Melania.

HISTORISK: President Trump avla et besøk til Vestmuren under hans besøk i Jerusalem. Dermed er presidenten historisk, da han er den først sittende presidenten som besøker det jødiske symbolet. Video: CNN Vis mer

LES OGSÅ: Strippeklubb-video går verden rundt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer