Trump pappa igjen

Donald Trump stråler av lykke. Hans unge kone har født en sønn. Nå er Donald far til fem!

DOLLARGLIS: Donald er strålende fornøyd - han er blitt far for femte gang! Foto: All Over Press
DOLLARGLIS: Donald er strålende fornøyd - han er blitt far for femte gang! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fikk en læregutt!


Stjernen fra "The Apprentice" - Donald Trump (59) er stolt som en hane. Hans modellvakre kone Melania Knauss (35) har født en sønn!


Donald Trump er den omstridte eiendomskongen - som ble verdenskjent da han ble med i realityserien "The Apprentice". Her får unge businesstalenter prøve seg i Trump-konsernet. Vinneren får jobb med en million dollar i året. Alle de andre blir sparket underveis - av Trump selv.


Donald og Melania giftet seg i en overdådig seremoni i Palm Beach i fjor, og Melania kastet ikke bort tiden med å sikre en arving. 14 måneder tok det fra hun fikk ring på fingeren til hun hadde sikret sin økonomiske fremtid en gang for alle...


- Jeg håpet at vi skulle få barn, men innrømmer at jeg ble litt paff av hvor fort det gikk, sier Donald Trump.


Paret har ennå ikke bestemt hva gutten skal hete. Trump har fire barn fra sine to første ektesakp med Ivana Trump og Marla Maples.


Selv om Melania er en hjemmearbeidende husmor så har hun ansatt en barnepike på heltid. Hun regner med å ta enkelte modelloppdrag etterhvert. Men den første tiden vil hun konsentrere seg om mamma-rollen.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer