AV MED MANKEN: Trump var ikke sen til å dynke taperen Vince McMahoan med skum for så å fjerne håret hans. Foto: AP
AV MED MANKEN: Trump var ikke sen til å dynke taperen Vince McMahoan med skum for så å fjerne håret hans. Foto: APVis mer

Trump fikk beholde håret

Donald Trump tok høvelen i egne hender etter å ha vunnet hår-veddemålet mot milliardæren Vince McMahon.

Gikk seirende hjem!SE BILDENE: Trump vant en hårfin-seier

SEHER.NO: Søndag 1. april møttes milliardærene Donald Trump (60) og Vince McMahon, eieren av World Wresling Entertainment, hverandre til kamp i Wrestlemania i Detroit.


Taperen av "Battle of the Billionaire" måtte shave hodet foran TV-seere og et publikum på mer enn 80 000 mennesker.


Rikingene opptredte riktignok ikke selv i ringen, men hadde i stedet hver sin WWE-wrestler til å gå kampen for seg. Bobby Lashley stilte for Mr. Trump og "The Samoan Bulldozer" Umaga stilte for McMahon, skriver People.


Før kampen sa Trump til magasinet People at han ikke var redd for å måtte kvitte seg med håret, men i kampens hete skal likevel milliardæren ha fått kalde føtter og dundret løs med slag på McMahoan utenfor ringen, melder AP ifølge People.


Da seieren til slutt var et faktum for fembarnsfaren, var han ikke sen til å skaffe til veie en barbermaskin og fjerne McMahoans manke med et tilfreds smil om munnen.


De aller fleste skulle nok helst ha sett at det var Donald selv som satt der og fikk tvangsfjernet sine forferdelige fjoner, men det er vel bare et tidsspørsmål før de ramler av uten hjelp...


LES OGSÅ: Vil begraves på golfbanen

LES OGSÅ : Trump i flaggstang-bråk