Tiffany Trump:

Trump-datter slaktes: - Kødder du?

En tilsynelatende uskyldig melding får hard medfart i sosiale medier.

KAOS: Flere oppfordrer Tiffany Trump til å slette en Twitter-melding onsdag. Foto: Jim Bourg/ Getty Images/ AFP/ NTB
KAOS: Flere oppfordrer Tiffany Trump til å slette en Twitter-melding onsdag. Foto: Jim Bourg/ Getty Images/ AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld norsk tid stormet en rekker personer Kongressbygningen i Washington D.C. 52 personer er pågrepet etter hendelsene, hvor minst fire har mistet livet. Situasjonen har naturligvis vekket mange reaksjoner i USA, men også i resten av verden det siste døgnet, og i sosiale medier har mange tatt til orde om opptøyene.

En som også har tatt til Twitter, men i en helt annen anledning, er Donald Trumps (74) yngste datter, Tiffany Trump (27). Hun har også delt noen ord om hendelsene i hovedstaden, men det er derimot en helt annen Twitter-melding som skaper overskrifter.

Bare kort tid etter den verste stormen hadde lagt seg, delte hun nemlig følgende melding:

«Gratulerer så mye med dagen Eric Trump. Jeg elsker deg og er så takknemlig for å alltid ha deg ved min side».

- Kødder du?

Det som i utgangspunktet er ment som en kjærlig melding fra Tiffany til storebror Eric (37), har mildt sagt ikke falt i god jord hos følgerne hennes, og meldingen beskrives blant annet som «tonedøv».

«Vær snill og fortell meg at dette var en forhåndsplanlagt Twitter-melding. Du vil kanskje sjekke ståa og slette den. Eller kanskje, jeg vet ikke, bare tekste ham», skriver en på Twitter ifølge Independent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer