Truls Svendsen: - Det er folket som gjør at jeg har jobb

Truls Svendsen vant den gjeve Årets TV-navn-prisen i fjor. Her kan du bestemme hvem som vinner i år.

SEOGHØR.NO: Nå er tiden inne for å kåre «Årets TV-navn», og DU bestemmer hvem som vinner.

I fjor var det Truls Svendsen som stakk av med den gjeve prisen.

Flere av Norges mest kjente og kjæres TV-personligheter har kjempet om tittelen som nå stemmes frem av Seoghør.nos lesere

10 kandidater kjemper om årets pris.

Under Se og Hørs store «Kjendisgalla» 6. november blir vinneren kåret.

Avstemningen er nå avsluttet.

 

Etter at Ylvis to år på rad tidligere hadde vunnet prisen «Årets TV-navn», var det i 2015 Truls Svendsen som kunne glede seg over å ha blitt stemt til topps av Se og Hørs lesere.

- Det synes jeg er kjempestas. Jeg vil takke alle sammen som har stemt på meg. Det er nok tre grunner til at det ble seier: Produksjonsselskapet Plan B, kanalen TV 2, og hun der, sa Svendsen fra scenen, og pekte på Cecilie Skog (41), som delte ut prisen.

VANT PRIS: I 2015 var det Truls Svendsen som ble kåret til årets TV-navn av Se og Hørs lesere. Foto: Espen Solli, Se og Hør
VANT PRIS: I 2015 var det Truls Svendsen som ble kåret til årets TV-navn av Se og Hørs lesere. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer

I ettertid utdypet han betydningen av prisen.

- Dette betyr mye fordi det er stemt frem av folket, og det er jo folket som gjør at jeg har jobb, sa han til Seoghør.no.

Truls har tidligere avslørt at han i forbindelse med innspillingen «Tjukken og Lillemor» - hvor han gikk på ski over Grønland med Skog - gikk ned hele 20 kilo.

- Det er jo deilig å være lettere, det er ikke noe tvil om det, men jeg kan ikke bli noe særlig tynnere. Jeg må ha tjukkasen i meg ennå. Jeg gikk ned litt over tjue kilo i prosessen, har han tidligere sagt til Seoghør.no.

Turen bød også på uventede utfordringer for Truls, som da Cecilie måtte vise hvordan man går på toalettet inne i teltet, på den iskalde turen:

LES OGSÅ: - Vi vil ut på tur sammen igjen