TRAKK PISTOL: Spencer Pratt skal ha trukket opp en pistol og truet en av kameratene sine. Foto: All Over Press
TRAKK PISTOL: Spencer Pratt skal ha trukket opp en pistol og truet en av kameratene sine. Foto: All Over Press Vis mer

- Truet venn med pistol

Kjendisblogger råder politiet til å låse stjernen inne.

SEHER.NO: Nyheten om at reality-paret Spencer Pratt (26) og Heidi Montag (23) hadde gått hvert til sitt, slo ned som en bombe i Hollywood nylig. At det ble slutt, kan Heidi være glad for, skriver kjendisbloggeren Perez Hilton.

Nå viser det seg nemlig at Spencer tidligere i år skal ha rettet en pistol mot en av sine venner.

- De spurte meg om å ta med litt mat tilbake til leiligheten deres, men jeg kom en time for sent. Spencer klikket på meg. Han trakk opp en Glock-pistol i døra og kalte meg en taper. Han begynte å snakke som en gangster og truet meg, han var helt ute av kontroll, forteller vennen til RadarOnline.com.

Det får Hilton til å reagere voldsomt.

«Dersom dette er sant, er vi virkelig lettet over at Heidi kom seg unna. Denne psykopaten burde vært låst inne», skriver han på sin nettside.

- Dette var tilbake i mars og jeg har ikke snakket med ham siden. Hun er en kjempeflott jente, men definitivt hjernevasket. Hun kunne ikke gjøre noen ting uten Spencer. De snakker ikke med familiene sine, og vi var veldig overrasket over at hun klarte å komme seg vekk fra ham.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, de er separert