<strong>BLE SINT:</strong> - Det var ikke koselig. Ikke nødvendigvis på grunn av kranglen, men heller fordi Leif Birger var så fraværende da jeg tok det opp med ham, sier Silje Trosten Johnsen til Seher.no. Foto: TV 2
BLE SINT: - Det var ikke koselig. Ikke nødvendigvis på grunn av kranglen, men heller fordi Leif Birger var så fraværende da jeg tok det opp med ham, sier Silje Trosten Johnsen til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer

Truet stefaren med boikott på TV

- Jeg var småirritert og frustrert, innrømmer «Farmen»-deltageren.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mandagens episode av TV 2-programmet «Farmen» var det Simon Fjeld Mengaaen (21) som ble valgt til storbonde. Men det var noe helt annet som vekket størst oppmerksomhet enn storbondevalget denne gang.

Plutselig brøt nemlig levenet ut mellom Silje Trosten Johnsen (23) og stefaren hennes, Leif Birger Mækinen (53).

Silje ga i krangelen sterkt uttrykk for misnøye med at stefaren hadde endret oppførselen sin - spesielt i forhold til henne - etter at Tore William Arvesen forlot konkurransen.

Det hele endte i at Tana-jenta stormet ut av rommet.

- Dette oppsto ikke plutselig. Han endret væremåte etter at Tore dro, var smådeprimert - og oppførte seg dårlig. Dette hadde vi også snakket om før vi dro til gården, at hvis noe slikt skjedde skulle vi være åpne og ærlige mot hverandre. Men det skjedde ikke, han ble jo bare sur. Derfor ble jeg småirritert og frustrert, sier Silje til Seher.no.

23-åringen innrømmer at hun ikke likte situasjonen som oppsto i mandagens episode.

- Det var ikke koselig. Ikke nødvendigvis på grunn av kranglen, men heller fordi Leif Birger var så fraværende da jeg tok det opp med ham. Det jeg sa gikk inn ett øre og ut et annet. Jeg skulle ønske at han hadde lyttet litt til det jeg sa. Men han har jo innrømmet i ettertid at det var feil av ham.

- Hvordan skværet dere opp, Silje?

- Jeg ga ham et ultimatum, at han fikk han gå i seg selv. Hvis ikke ville jeg ikke snakke med ham før «Farmen» var over. Jeg klarte bare ikke forholde meg til sånn han holdt på. Da innrømmet han at oppførselen var teit, og jeg fikk den forklaringen - og unnskyldningen - jeg trengte, forteller Silje Trosten Johnsen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brøt reglene under Farmen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer