Truet paparazzi på livet

Da Khloe Kardashian ble presset av fotografene kom rapperen The Game til unnsetning.

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Khloe Kardashian (29) og rapperen The Game (33) har lenge vært gode vennner.

Den siste tiden har vennskapet vokst seg sterkt ettersom Khloe har går gjennom en tung tid i forbindelse med en mulig skilsmisse fra ektemannen Lamar Odom.

Mandag kveld var Khloe og The Game ute på en nattklubb da det plutselig smalt. Rapperen skal ha følt at flere av paparazziene behandlet Kardashian, som The Game kalte for «my homegirl», dårlig.

PÅ NATTKLUBB: Mens The Game skrev autografer til fansen, ble Khloe Kardashian godt passet på av en enorm livvakt. Foto: All Over Press
PÅ NATTKLUBB: Mens The Game skrev autografer til fansen, ble Khloe Kardashian godt passet på av en enorm livvakt. Foto: All Over Press Vis mer

- Når jeg ber noen om å senke kamera, så bør de senke kamera. Khloe er «min homegirl!» Noen ganger så må du respektere folks privatliv. Ellers kommer jeg til å knuse deg og kamera ditt, sa rapstjernen til en av fotografene.

Videre begynte andre mennesker på gaten å gjøre narr av rapperens planer om å beskytte Khloe til en hver pris. Det endte med at han fikk et slag i bakhodet av rapperens livvakt.

Se hele episoden i videoen øverst i saken!

Dagen etter ble Khloe Kardashian observert ved det samme hotellet, men ville ikke kommentere noe av oppstyret som hadde hendt dagen i forveien.

The Game er derimot ikke den eneste som har angrepet paparazzifotografer på grunn av Kardashian-familien. Det samme har Khloes ektemann, Lamar Odom, og Kim Kardashians forlovede, Kanye West.

Her angriper Lamar Odom fotografene:

LES OGSÅ:  Tør ikke skille seg