KJENT FJES: Tore Strømøy har i årevis jobbet med å gjenforene venner og familie gjennom NRK-suksessen "Tore på sporet". Foto: NRK
KJENT FJES: Tore Strømøy har i årevis jobbet med å gjenforene venner og familie gjennom NRK-suksessen "Tore på sporet". Foto: NRK Vis mer

Truet på livet av knivdesperado

- Han holdt opp en svær kniv rett foran meg, sier NRK-programleder Tore Strømøy.

Publisert
SEHER.NO: I "Tore på sporet" farter Tore Strømøy (51) verden rundt for å gjenforene venner og familie. Men i kulissene har det ikke alltid vært like hyggelig å være på tur.

- For noen år siden ble jeg forsøkt ranet av en knivdesperado i et smug på Manhattan. Han holdt opp en svært kniv rett foran meg og ville ha kameraet jeg hadde på magen.

Men jeg satte ny norsk rekord i baklengs stille lengde og kom meg helskinnet ut av situasjonen, forteller NRK-kjendisen til Se og Hør Weekend.

Strømøy innrømmer også at på tross av å være en globetrotter, hater han faktisk å reise.

- Styret med å pakke kofferten og pese ut til flyplassen er noe jeg avskyr intenst. Jeg blir skikkelig grinete og nærmest syk rett før en avreise. Ja, depresjonen tar meg nesten, sier han.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kritikken har gått inn på Tore Strømøy

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer