PROFILERT: Ørjan Burøe er en av Norges mest profilerte komikere, og startet karrieren allerede i 1997.

Stand up til inntekt for Afrikas horn.
Latter,  Oslo
Ørjan Burøe
foto: Geir Egil Skog Foto: Geir Egil Skog / Se og Hør
PROFILERT: Ørjan Burøe er en av Norges mest profilerte komikere, og startet karrieren allerede i 1997. Stand up til inntekt for Afrikas horn. Latter, Oslo Ørjan Burøe foto: Geir Egil Skog Foto: Geir Egil Skog / Se og HørVis mer

- Truet på livet av en av Norges mest kjente komikere

Komiker Ørjan Burøe fikk sjokk da meldingene fra den anonyme kjendisen begynte å tikke inn.

PENT PAR: Ørjan er gift med blogger og tidligere "Miss Norway", Marna Haugen. Bildet er tatt i juni i fjor, da Marna var gravid med parets andre barn. Foto: Se og Hør / Andreas Fadum
PENT PAR: Ørjan er gift med blogger og tidligere "Miss Norway", Marna Haugen. Bildet er tatt i juni i fjor, da Marna var gravid med parets andre barn. Foto: Se og Hør / Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: Ørjan Burøe (40) begynte komikerkarrieren allerede i 1997, og har siden den gang blitt kjent både gjennom scene og skjerm.

Blant annet har han jobbet som programleder i «Splitter Pine» på TV 2 Zebra og satt opp forestillingen «Tro, håp og kjerringer» sammen med Terje Sporsem (39) i 2002.

I dag er Burøe gift med toppblogger Marna Haugen, og kan ses i TV-serien «Bloggerne».

Men livet i rampelyset er ikke bare fryd og gammen for realitystjernen. Lørdag kveld mottok han nemlig en rekke truende meldinger fra det han selv beskriver som én av Norges største komikere. Det forteller Burøe i et innlegg på sin nyoppstartede blogg.

«Om det er det siste jeg gjør så kommer jeg til å forsøke å drepe deg neste gang vi møtes. Du blir faen meg verre og verre. Ses», lyder den første meldingen Burøe mottok.

Saken fortsetter under bildet.

«I det jeg ser snurten av deg så skal jeg kline deg så jævlig i bakken på tre sekunder. Du er en total skam for alle som forsøker å få til noe som helst. Fy faen, som du må skamme deg», fortsetter den anonymiserte komikeren.

Les blogginnlegget i sin helhet her.

Det skal i hovedsak ha vært en reklame hvor Burøe opptrer sammen med kona og deres åtte måneder gamle sønn som var utløseren for de urovekkende truslene. Til sammen skal det dreie seg om hele 25 meldinger i løpet av én kveld.

Ørjan har valgt å anonymisere kollegaen i det nå svært omtalte blogginnlegget, og vil heller ikke avsløre noe navn når Se og Hør får kontakt med ham.

– Jeg har ingen kommentar utover det som står i blogginnlegget, sier han og nevner at han er på vei inn i et fly.

Sammen med Tommy Steine, Nils-Ingar Aadne, Gustav Nilsen og Terje Sporsem skal nemlig 40-åringen holde show i Alanya gjennom juli.

KOMPISER: Ørjan og Terje Sporsem har vært gode venner i lang tid, og i juli står de på scenen sammen i Alanya. Her er komikerduoen sammen i 2003. Foto: Scanpix
KOMPISER: Ørjan og Terje Sporsem har vært gode venner i lang tid, og i juli står de på scenen sammen i Alanya. Her er komikerduoen sammen i 2003. Foto: Scanpix Vis mer

Grunnet den angivelige toppkomikerens anonymitet, har det ikke lyktes Seoghør.no å få en kommentar fra vedkommende.

LES OGSÅ: Gjensynet med kreftsykdommen ble en tøff opplevelse