- Truet på livet av en av Norges mest kjente komikere

Komiker Ørjan Burøe fikk sjokk da meldingene fra den anonyme kjendisen begynte å tikke inn.

PROFILERT: Ørjan Burøe er en av Norges mest profilerte komikere, og startet karrieren allerede i 1997.

Stand up til inntekt for Afrikas horn.
Latter,  Oslo
Ørjan Burøe
foto: Geir Egil Skog Foto: Geir Egil Skog / Se og Hør
PROFILERT: Ørjan Burøe er en av Norges mest profilerte komikere, og startet karrieren allerede i 1997. Stand up til inntekt for Afrikas horn. Latter, Oslo Ørjan Burøe foto: Geir Egil Skog Foto: Geir Egil Skog / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ørjan Burøe (40) begynte komikerkarrieren allerede i 1997, og har siden den gang blitt kjent både gjennom scene og skjerm.Blant annet har han jobbet som programleder i «Splitter Pine» på TV 2 Zebra og satt opp forestillingen «Tro, håp og kjerringer» sammen med Terje Sporsem (39) i 2002.I dag er Burøe gift med toppblogger Marna Haugen, og kan ses i TV-serien «Bloggerne».Men livet i rampelyset er ikke bare fryd og gammen for realitystjernen. Lørdag kveld mottok han nemlig en rekke truende meldinger fra det han selv beskriver som én av Norges største komikere. Det forteller Burøe i et innlegg på sin nyoppstartede blogg.«Om det er det siste jeg gjør så kommer jeg til å forsøke å drepe deg neste gang vi møtes. Du blir faen meg verre og verre. Ses», lyder den første meldingen Burøe mottok.Saken fortsetter under bildet.«I det jeg ser snurten av deg så skal jeg kline deg så jævlig i bakken på tre sekunder. Du er en total skam for alle som forsøker å få til noe som helst. Fy faen, som du må skamme deg», fortsetter den anonymiserte komikeren.Les blogginnlegget i sin helhet her.Det skal i hovedsak ha vært en reklame hvor Burøe opptrer sammen med kona og deres åtte måneder gamle sønn som var utløseren for de urovekkende truslene. Til sammen skal det dreie seg om hele 25 meldinger i løpet av én kveld.Ørjan har valgt å anonymisere kollegaen i det nå svært omtalte blogginnlegget, og vil heller ikke avsløre noe navn når Se og Hør får kontakt med ham.– Jeg har ingen kommentar utover det som står i blogginnlegget, sier han og nevner at han er på vei inn i et fly.Sammen med Tommy Steine, Nils-Ingar Aadne, Gustav Nilsen og Terje Sporsem skal nemlig 40-åringen holde show i Alanya gjennom juli.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer