Truet med våpen av meksikansk gjeng

Superkjendis Nicole Scherzinger ble en ubehagelig erfaring rikere da hun nylig var i Mexico.

REDD: Nicole Scherzinger og koreografen opplevde å bli truet på livet av en lokal gjeng da hun nylig var på musikkvideoinnspilling i det eksotiske landet. Foto: All Over Press
REDD: Nicole Scherzinger og koreografen opplevde å bli truet på livet av en lokal gjeng da hun nylig var på musikkvideoinnspilling i det eksotiske landet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da popstjerne og «X-Factor»-dommer Nicole Scherzinger (33) nylig var i Mexico for å spille inn musikkvideo til sangen «Try With Me» opplevde hun og koreograf Brian Freidman (34) å bli truet med våpen av en lokal meksikansk gjeng.

- Det var folk over alt utenfor bilen vår, og vi ble truet med våpen. Det var både M16 og Berettas!, forteller Friedman til Star.

Den flotte 33-åringen og koreografen hennes kjørte rundt i en skuddsikker SUV, i et svært dop- og voldsbelastet område i Mexico. Men de to fikk til slutt gå, uten varige mén. Men Friedman innrømmer at hendelsen har satt en stuck i ham.

- Nicole forbannet meg ved denne turen. Det var den sykeste opplevelsen noensinne!, forteller han videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Disse brystene er helt ekte 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer