I UBALANSE: Britney Spears har slitt med både skilsmissen og karrieren i lang tid. Nylig skal hun ha truet med å ta sitt eget liv! Foto: Stella Pictures
I UBALANSE: Britney Spears har slitt med både skilsmissen og karrieren i lang tid. Nylig skal hun ha truet med å ta sitt eget liv! Foto: Stella PicturesVis mer

- Truet med selvmord

Nye beviser blir lagt frem i den bitre rettssaken mellom Britney Spears og Kevin Federline.

SEHER.NO: - Jeg skal kjøre utfor en klippe! Det blir din feil at jeg tok livet av meg!

Dette skal comeback-klare Britney Spears (25) ha ropt til eksmannen Kevin Federline (29) på telefonen, skriver News Of The World.

Truslene skal ha blitt kjent under den bitre rettssaken mellom de to partene, hvor de begge kjemper om å få foreldreretten til deres to barn Sean Preson (2) og Jayden James (1).

- Britney går fra å være varm til kald. Ingen vet hva som skjer i hodet hennes - spesielt ikke henne, forteller en kilde til avisa.

Spears skal angivelig ha truet Federline med å kjøre utfor en klippe på den sagnomsuste veien Mulholland Drive i Los Angeles.

Britneys tidligere livvakt har tidligere fortalt retten at han var bekymret for at den ustabile superstjernen ville begå selvmord.

Den siste tiden har også ondsinnede e-poster sirkulert, hvor det blir hevdet at Spears har tatt sitt eget liv...

- Hvis man tenker på Britney som en person som alle andre, så har hun opplevd en fæl skilsmisse, hun har hatt en svært stressende karriere, og mest sannsynlig hatt en alvorlig fødselsdepresjon. Personen Britney er i trøbbel, har kjendislege Drew Pinsky uttalt, ifølge E!Online.

LES OGSÅ: Vil låse Britney inne