«Farmen»-Erik Rotihaug:

- Truet med kniv

Det ble en svært dramatisk start på turen for den tidligere «Farmen»-vinneren.

SPESIELL OPPLEVELSE: Tidligere «Farmen»-vinner Erik Rotihaug forteller at han og kompisen fikk seg en ubehagelig opplevelse under en biltur. Her er Rotihaug avbildet under «Farmen»-finalen han gikk seirende ut av i 2019. Foto: To Lindseth/ Se og Hør
SPESIELL OPPLEVELSE: Tidligere «Farmen»-vinner Erik Rotihaug forteller at han og kompisen fikk seg en ubehagelig opplevelse under en biltur. Her er Rotihaug avbildet under «Farmen»-finalen han gikk seirende ut av i 2019. Foto: To Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I juli kunne «Farmen»-vinneren Erik Rotihaug (26) avsløre til Se og Hør at han hadde kjøpt seg en minibuss. Den skulle han pusse opp og gjøre om til sitt nye hjem.

Den første turen i den ferdige minibussen ble nokså dramatisk. Rotihaug og kompisen ble nemlig truet med kniv på Geilo, som var turens første stopp.

Til Se og Hør kan 26-åringen fortelle at han våknet til at to menn hadde tatt seg inn i kupeen i kompisens Caddy.

Det ble dramatisk da Rotihaug ba mennene komme seg vekk.

- Da kom den ene karen truende mot bilen min der jeg sto, med en stor kniv. Heldigvis får jeg smelt igjen døren og låst.

Han og kompisen ble værende innelåst i oppholdsdelen i hver sin bil, hvor de kontaktet politiet.

- Den ene karen overhørte meg prate med politiet, og ba han andre stoppe meg fra å prate med dem.

Det førte til at den ene mannen kom mot bilen hans, knuste ruta og prøvde å ta seg inn der han befant seg, forteller «Farmen»-vinneren.

Videre kan Rotihaug fortelle at mannen heldigvis ikke greide å åpne døren.

- Vi sto klare med kjøkkenutstyr hvis de skulle greie å ta seg inn, men vi hadde ikke greid å stå imot en så stor kniv, mener han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer