Robbie Williams:

- Truet med halshogging

Artisten Robbie Williams og kona Ayda Field forteller om skrekkopplevelse.

TRUET: Under en veldedighetstur til Haiti skal paret ha opplevd en svært skummel hendelse. Foto: NTB Scanpix
TRUET: Under en veldedighetstur til Haiti skal paret ha opplevd en svært skummel hendelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august feirer stjerneparet Robbie Williams (46) og Ayda Field (41) ti års bryllupsdag. De har vært et par siden 2006, og har dermed opplevd en rekke opp- og nedturer sammen som par.

Nå forteller paret også at det ikke bare er kjærligheten mellom de to som har fått gjennomgå, men at også en hendelse for ti år siden har gjort sitt.

I Fields podkast «Postcards from the Edge» forteller paret nå at de skal ha blitt truet med halshogging. Det hele skal ha utspilt seg da paret var på en veldedighetstur til Haiti, ifølge Sky News.

- Jeg ble truet med halshogging i Haiti. Vi dro ut dit for å hjelpe. Jeg tenkte bare «burde vi gå til neste gate da, kanskje?» og når jeg tenker tilbake så var det skummelt, forteller Williams i podkasten.

- Jeg var der med deg, jeg ble også truet med halshogging, legger kona til.

Det er foreløpig ikke kjent hvem som skal ha truet paret, eller hva som var bakgrunnen for hendelsen.

Den britiske popstjernen Robbie Williams avslører hva han først tenkte da han møtte sin nåværende kona Ayda Field i «God Kveld Norge› på TV 2. Vis mer

Massive ødeleggelser

Turen til Karibien skjedde etter det kraftige jordskjelvet i Haiti i 2010, som førte til at over 250 000 menneskeliv gitt tapt, 300 000 ble skadet og over 1,5 ble hjemløse. Der jobbet paret med UNICEF i fire måneder.

Williams befant seg i byen Jacmel i to dager, der han skal ha vært vitne til kaoset som fulgte katastrofen. I sin UNICEF-dagbok fra april i 2010, fortalte han om de massive ødeleggelsene

- Det var nesten ikke til å tro, nesten som et filmset. Biler totalt knust - noen fremdeles stikkende ut under bygninger som hadde rast over dem.

Den tidligere «Take That»-stjernen beskrev videre det som skal ha vært små prikker på bygningene som fremdeles sto oppreist, der de enten var blitt markert som «sikret» eller «til riving».

- Så utrolig mørke symboler for et samfunn å leve med. Det var som pesten, det virket som symboler på død og fordervelse over alt.

- Levde som en rockestjerne

Popstjernen Robbie Williams fikk sitt store gjennombrudd i «Take That» på 90-tallet, og har også i etterkant av boyband-suksessen blitt en av Storbritannias mestselgende soloartister gjennom tidene.

Den energiske og usjenerte briten er kjent for sine elleville liveopptredener, men har heller aldri lagt skjul på at han i lang tid slet med store rus- og alkoholproblemer.

Årevis med festing, ville damehistorier, opphold på rehab og psykiske nedturer, innrømmet «Feel»-stjernen i fjor vår at barna har forandret livet hans.

- På 90-tallet pleide det å være strippere og kokain. Nå er det hummus og selleri, og livet mitt er mye bedre på grunn av det, fortalte han til Daily Star, ifølge Contact Music.

- Jeg levde som en rockestjerne. Gikk til sengs klokka tre eller fire om morgenen, og våknet på ettermiddagen. Etter at jeg fikk barn, innså jeg raskt at jeg ikke slet med insomnia, men at jeg hadde vært lat og hadde lett for overdrive, forklarte han videre.

Sammen med Field har han de fire barna Theodora Rose (7), Charlton Valentine (5), Colette «Coco» Josephine (1) og Beau Benedict Enthoven (5 mndr.) Williams. De to sistnevnte har kommet til verden via surrogati.

LES OGSÅ: Hevder han ble hjemsøkt av spøkelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer