SKRIKENDE RASERIUTBRUDD: I et rop om hjelp skal Britney Spears hatt et skrikende raseriutbrudd, hvor hun rev ut store hårtuster fra hodet og truet med selvmord, skriver National Enquirer. Foto: All Over Press
SKRIKENDE RASERIUTBRUDD: I et rop om hjelp skal Britney Spears hatt et skrikende raseriutbrudd, hvor hun rev ut store hårtuster fra hodet og truet med selvmord, skriver National Enquirer. Foto: All Over PressVis mer

- Truet med å ta sitt eget liv

- Pop-prinsessen rev av seg håret, og truet med selvmord...

SEHER.NO:  Britney Spears (28) har det siste året virkelig sett ut til å være tilbake i toppform. De siste månedene har Spears sakte men sikkert bygget opp livet sitt igjen, blant annet med å ta med sønnene Sean Preston og Jayden James på sin suksessrike verdensturné i sommer. Men nå har det altså skjært seg igjen!

I et rop om hjelp skal den skandaliserte popstjernen hatt et skrikende raseriutbrudd, hvor hun rev ut store hårtuster fra hodet og truet med selvmord, skriver National Enquirer.

- Hennes far gjorde det klart for henne at om hun fortsetter slik, så havnet hun på psykiatri-avdelingen igjen, sier en kilde til National Enquirer.

Spears raseriutbrudd skal ha kommet som en følge av farens motvilje til å gi henne tilbake formynderskapet over sitt eget liv.

Sangerinnen har siden fjorårets sammenbrudd vært umyndiggjort av retten i Los Angeles og vært tvunget til å spørre sin far Jamie om lov til alle store avgjørelser i sitt liv. Nylig fikk hun beskjed om at den nåværende situasjonen kommer til å vare i vertfall 3 år til.

- Hennes far har sagt at om hun klarer å passe på seg selv, og gjennomføre turneen i Australia, så skal hun få tilbake myndigheten sin.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Snart gifter hun seg.. Igjen!