«One Tree Hill»-stjerna:

Truet med å slutte etter lettkledd-scener

Sophia Bush åpner opp om scener som gjorde henne ukomfortabel fra kultserien.

UKOMFORTABEL: Sophia Bush (nummer tre fra venstre) minnes tiden i «One Tree Hill» og lettklede scener hun ikke ville gjennomføre. Foto: Warner Brothers / TV Norge
UKOMFORTABEL: Sophia Bush (nummer tre fra venstre) minnes tiden i «One Tree Hill» og lettklede scener hun ikke ville gjennomføre. Foto: Warner Brothers / TV Norge Vis mer
Publisert

Gjennom ni sesonger - fra 2003 til 2012 - fenget «One Tree Hill» seere over hele verden. Skuespillerne fikk stjernestatus og etablerte seg etter hvert som store Hollywood-skuespillere.

Blant dem var Sophia Bush (37) som gjorde sitt gjennombrudd som Brooke Davis i nevnte såpeserie. Hun har siden spilt i flere filmer og tv-serier, men åpner nå opp om tida i serien.

- Upassende

I podkasten «Pretty Big Deal» forteller hun at hun en rekke ganger måtte stå opp for seg selv overfor en ikke-navngitt sjef. Deler av intervjuet er gjengitt av E! News.

- Det var en ganske … veldig rar greie. Du ser tilbake på det, og på den tida innså jeg ikke hvor upassende det var, men igjen, det er lenge siden. Jeg husker at sjefen min skrev en rekke scener hvor jeg skulle gå i undertøy, sier hun ifølge nettstedet.

Det skal hun ha tatt til motmæle mot.

- Jeg sa «jeg gjør ikke dette, dette er upassende. Jeg synes ikke vi skal lære 16-åringer dette, å søke bekreftelse på denne måten», fortsetter hun.

Truet med å slutte

Selv var hun tidlig i 20-åra da opptakene begynte, til tross for at hun spilte videregåendeelev. Bush hevder at sjefen hennes responderte på kritikken hennes ved å understreke at hun selv ikke var 16 år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer