VILLE VEKK: Da Brooke Shields var 13 år gammel, ville hun flytte fra moren Teri. Her er de to avbildet med en av Brookes dattere i 2007. Foto: Stella Pictures
VILLE VEKK: Da Brooke Shields var 13 år gammel, ville hun flytte fra moren Teri. Her er de to avbildet med en av Brookes dattere i 2007. Foto: Stella PicturesVis mer

Truet med å forlate moren som 13-åring

Brooke Shields ville komme seg vekk fra sin alkoholiserte mor.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Brooke Shields (49) - kjent blant annet fra TV-serien «Suddenly Susan» og filmen «Den blå lagune» - hadde en vanskelig barndom.

MISTET MOREN: Brookes mor døde i 2012 etter lang tids sykdom. Foto: All Over Press
MISTET MOREN: Brookes mor døde i 2012 etter lang tids sykdom. Foto: All Over Press Vis mer

Moren Teri slet med alkoholproblemer, og da Brooke var 13 år gammel, fikk hun nok.

Da hun gjestet TV-showet Today, avslørte stjernen at hun truet med å forlate moren på grunn av drikkingen.

- Jeg måtte være veldig forsiktig for å ikke fornærme henne. Jeg sa: Jeg kommer til å flytte til pappa dersom du ikke slutter å drikke. Men det ble aldri alvor av truslene, sa hun ifølge Contactmusic.com.

Shields fortalte også at moren var på rehab tre ganger.

Teri døde etter lang tids sykdom i 2012. Hun ble 79 år gammel.

- Min mor var en stor del av livet mitt og den jeg er i dag. Jeg elsket henne, lo med henne og respekterte henne. Og selv om hun har hatt sine problemer, var hun min mor, sa Brooks i en pressemelding etter morens bortgang.

Moren hadde alltid planer om at Brooke skulle leve et liv i rampelyset. Det bestemte hun allerede da datteren var fem dager gammel.

- Hun er det vakreste barnet jeg har sett, og jeg skal hjelpe henne med karrieren, sa Teri den gang.

LES OGSÅ: - Supermann tok dyden min

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.