Truet med å drepe kvinnelig produsent

Derfor må Spencer Pratt forlate «The Hills» i seks uker.

RABIAT: Spencer Pratt skal ha blitt helt rabiat da en kvinnelig «The Hills»-produsent ba han gjøre noe han ikke ønsket.  Foto: All Over Press
RABIAT: Spencer Pratt skal ha blitt helt rabiat da en kvinnelig «The Hills»-produsent ba han gjøre noe han ikke ønsket. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Mandag ble det rapportert at «The Hills»-stjerne Spencer Pratt (26) hadde forlatt MTV-serien for å drive med nett-sikkerhet for the American Defense Enterprise.

Tirsdag ble det imidlertid kjent at det er en helt annen, og langt mer dramatisk årsak til at 26-åringen forlater suksess-serien i de kommende ukene.

Ifølge Us Magazine har nemlig Pratt blitt bedt om å holde seg unna «The Hills»-innspillingen de neste seks ukene fordi han truet med å drepe en av de kvinnelige produsentene.

- Alt det om at Spencer skal forlate «The Hills» for å drive kamp mot nett-kriminalitet er ikke sant. Han forlater serien i seks uker fordi han ble bedt om det, sier en kilde. 

26-åringen skal ha blitt så rasende etter at produsenten hadde krevd at han skulle gjøre noe han ikke ønsket, at han eksploderte i sinne.

- Han ble så rasende at han skrek til henne «jeg burde drepe deg for at du spør meg om å gjøre det der!», sier kilden.

«Ekstremt forstyrret» av Pratts oppførsel skal produsenten så ha sendt en klage til serieansvarlige, som deretter truet 26-åringen med sparken dersom han ikke skjerpet seg.

Pratts PR-team klarte tilslutt å få forhandlet han tilbake i serien, mot at han nå skal gå i terapi for å lære å kontrollere temperamentet sitt.

- Produsentene sa seg enige i at Spencer forlater «The Hills» i seks uker for å gjennomføre terapi. Han skal gjøre dette én gang i uken. Klarer han det får han komme tilbake i serien, forteller kilden.

Det ble nylig kjent at Pratt ikke lenger skal være kona og «The Hills»-kollega Heidi Montags (23) manager. Montag befinner seg for tiden på settet i forbindelse med innspillingen av en rolle hun har i Adam Sandlers nye film «Just Go With It».

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Selger bildene av sitt ufødte barn