Truet med å banke ektemannen med balltre

Bare uker etter er Sandra Bullock fullstendig knust.

VILLE GÅ LENGRE ENN ELIN: - Hvis jeg var Elin… Ville jeg slått ham langt mer enn hun gjorde. Jeg ville ha fortsatt å slå. Ja, hun stoppet. Hun var respektfull. Jeg ville funnet fram balltreet, sa Sandra Bullock da hun ble intervjuet om Tiger Woo Foto: All Over Press
VILLE GÅ LENGRE ENN ELIN: - Hvis jeg var Elin… Ville jeg slått ham langt mer enn hun gjorde. Jeg ville ha fortsatt å slå. Ja, hun stoppet. Hun var respektfull. Jeg ville funnet fram balltreet, sa Sandra Bullock da hun ble intervjuet om Tiger Woo Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Sandra Bullock (45) truet med å slå ektemannen Jesse James med et balltre hvis han noen ganger var utro mot henne. Noen uker seineresto hun midt i skandalen.

Det var under et intervju med Oprah Winfrey, der de snakket om at Elin Nordegrens angivelig gikk til angrep på Tiger Woods med en golfkølle etter at utroskapet ble kjent, at Bullock innrømmet at hun også ville funnet fram kølla om ektemannen gjorde det samme med henne.

- Hvis jeg var Elin… Ville jeg slått ham langt mer enn hun gjorde. Jeg ville ha fortsatt å slå. Ja, hun stoppet. Hun var respektfull. Jeg ville funnet fram balltreet, jeg ville tatt fram alt, sa Bullock i intervjuet.

Sjebnes ironi vil ha det til at Oscar-vinneren nå selv står i samme situasjon som Tiger Woods' svenske kone. Først sto tatoveringsmodellen Michelle McGee fram som Jesse James' elskerinne gjennom 11 måneder. Siden da har tre andre kvinner også stått fram som elskerinnen hans.

Lørdag skulle Bullcok etter planen vært med på Nickelodeon Kids' Choice Awards i Los Angeles, men skuespillerinnen har gått i skjul etter skandalen.

- Hun er knust. Hun er rasende. Og det har hun god grunn til å være. Hun var på toppen av verden med sin Oscar-seier, og så skjer dette. Det er så vanskelig å håndtere, sier en kilde ifølge RadarOnline.

Egentlig skulle Bullock nå ut på promoteringsjobb med «The Blind Side», men også denne turneen er nå avlyst.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 
 

LES OGSÅ: - Hvordan kunne han ha sex med den dama