Truet med å angi gifte menn

- Jeg har sett meg lei på menn som ikke eier folkeskikk.

MENN SOM HAR KJÆRESTE: Mange av personene som ønsker et eventyr med sexologen er gift eller har kjæreste. Foto: SCANPIX
MENN SOM HAR KJÆRESTE: Mange av personene som ønsker et eventyr med sexologen er gift eller har kjæreste. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For sexolog og samlivsekspert Kristin Spitznogle (39) har det blitt vanlig kost å få innboksen full av slibrige meldinger fra menn på nettsamfunnet Facebook.

Mange av henvendelsene kommer fra gifte menn, og forrige uke toppet det seg for Spitznogle. Hun skrev på Facebook-siden sin at hun ville angi mennene til deres kjærester og ektefeller, dersom det dukket opp flere meldinger.

- Jeg har sett meg lei på menn som ikke eier folkeskikk og Internett-etikette. Det er ikke særlig sjarmerende når de flørter, ber meg på middager og ferier - samtidig som det tydelig fremgår av profilen deres at de har kjæreste, og ofte barn også, sier hun til Her og Nå.


Spitznogle synes synd på mennenes samlivspartnere.

- Enkelte synes å være blottet for respekt overfor partneren, og det gjør meg trist på vegne av kvinnene deres, som antagelig ikke aner noen ting. Disse mennene har gjerne profilbilder av seg selv sammen med partneren - og poster romantiske meldinger og sanger på veggen til dama, samtidig som de legger igjen hemmelige foreslørsler i innboksen min.

Men etter at sexologen la inn innlegget på Facebook-siden sin, flommet det over av kommentarer. Hun forklarer at hun slettet hele innlegget da en person kom med et krenkende innlegg rettet mot et av hennes barn.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Mener man kan ha god sex med en lyktestolpe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer