SAKSØKES: Principal saksøkes nå av sin tidligere hushjelp, etter at hun truet henne med håndvåpeen i desember. Foto: All Over Press
SAKSØKES: Principal saksøkes nå av sin tidligere hushjelp, etter at hun truet henne med håndvåpeen i desember. Foto: All Over PressVis mer

Truet hushjelpen med pistol

"Dallas"-stjernen måtte forsvare seg selv og hunden...

SEHER.NO: Skuespiller Victoria Principal (59) er mest kjent for sin rolle i Dallas, men nå er det andre ting som gjør at hun havner i kjendispressen.

Ifølge PerezHilton blir skuespillerinnen nå saksøkt av sin tidligere hushjelp, etter at hun skal ha truet hushjelpen med pistol i desember.
Hushjelpen, Maribel Banegas, hevder det hele startet da Principal skal ha klaget på at hun brukte for lang tid på å rydde, og da skal Principal ha gitt henne sparken uten videre.

Da Banegas ba om å få den siste lønnen sin, skal Dallas-stjernen ha reagert med å hente en pistol og true med å drepe hushjelpen.

Victoria, på sin side, innrømmer ifølge TMZ at hun truet hushjelpen med pistol, men dette først etter at hushjelpen hadde truet henne og skadet hunden til skuespillerinnen, og at det hele var i selvforsvar og i forsvar for hunden.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Saksøker hundefirma