TRAKASERT: Skuespilleren ble blant annet spurt om hun var lesbisk og fikk beskjed om å holde kjeft. Foto: Stella Pictures
TRAKASERT: Skuespilleren ble blant annet spurt om hun var lesbisk og fikk beskjed om å holde kjeft. Foto: Stella PicturesVis mer

Truet av illsinte Bieber-fans

Filmstjernens Twitter-melding førte til sjikane fra flere millioner rasende jenter.

SEOGHØR.NO:   Filmstjernen Olivia Wilde har virkelig fått kjenne på kroppen hvordan det er å kødde med popstjernen Justin Bieber.

Da den 29 år gamble filmstjernen besøkte «The Tonight Show with Jay Leno» på tirsdag fortalte hun at en lite uskyldig tweet om Justin Biebers (19) bare overkropp, gjorde at hun ble målskive for noen sinte «Beliebers».

For noen få uker siden ble popstjernen sett gående ute i vinterkalde London uten en T-trøye, og ut av bekymring for 19 åringen twittret Olivia:

- Bieber, ta på deg en T-skjorte. (Hvis ikke du har mistet alle skjortene dine i en brann. I såfall kondolerer jeg. Vær så snill å kjøp deg en ny skjorte.)

Minutter senere mottok Oliva, i følge henne selv, 35 millioner tweets fra sinte Bieber-fans. De skal ha vært hysteriske.

- Jeg fikk mange interessante tilbakemeldinger. Blant annet:  Er du lesbisk eller for gammel?, Ta å putt skjorta over munnen din!, Bitch, du er ikke mora hans!

- Dette er bare noen av de, sier Wilde i TV-programmet og forteller at de verste nok ikke hadde gjort seg på amerikansk TV.

Det stormer for tiden rundt den unge canadiske popstjernen. Nylig gjennomførte han en kaotisk London-turné, som han avrundet med å kollapse på scenen. Før han dager senere måtte avlyse en konsert i Portugal. Bieber kommer til Norge i april.

LES OGSÅ:  - Jeg skal banke dritten ut av deg