PASSORDTRØBBEL: Gutta i Linkin Park er vant til hysteriske fans, men Chester Charlie Bennington ble utsatt for den verste sorten da en fans avslørte passordet hans. Foto: AP
PASSORDTRØBBEL: Gutta i Linkin Park er vant til hysteriske fans, men Chester Charlie Bennington ble utsatt for den verste sorten da en fans avslørte passordet hans. Foto: APVis mer

Truet av gal Linkin-fan

Ble terrorisert fra USAs største atomvåpenlab.

SEHER.NO: Chester Bennington (31) er mest kjent som den tøffe sangeren i Linkin Park.


Privat har han ikke vært like høy i hatten det siste året.


Marerittet begynte da en gal fan gjettet seg frem til passordet til e-posten hans, skriver Aftonbladet.


Artisten hadde valgt sitt eget mellomnavn, "Charlie", som passord. Et alt for innlysende løsningsord, som skulle vise seg å kunne ta over en hel families liv.


Forfølgelsen begynte med at Chesters nye kone, Talinda, fikk en mail fra en ukjent avsender der det sto "Jeg er virkelig glad på dine og Chesters vegne".


Talinda bet seg ikke spesielt merke i mailen, ettersom hun var vant til at livet med en rockestjerne inkluderte mange rare henvendelser.


De merkelige mailene fortsatte imidlertid å komme, og snart ble også en rekke telefon-oppringninger en del av hverdagen for paret.


Da personen i andre enden hveste "Jeg holder øye med deg", etterfulgt av å kalle Talinda for "hore", begynte det virkelig å gå kaldt nedover ryggen på rockestjernen og hans kone.  


I tillegg fortsatte Chester å motta foruroligende mail, som blant annet omhandlet Chesters barn fra hans tidligere ekteskap. Samtidig ble det også klart at hackeren hadde tilgang til alt det han brukte elektronisk.


Sangeren var klar for å gjøre hva som helst for å stoppe terroren og innsynet i sitt privatliv.


Ettersom internettselskapet og politiet ikke kunne foreta seg noe konkret, oppsøkte Chester den tidligere Secret Servica-agenten Konstantinos "Gus" Dimitrelos. Den erfarne agenten klarte etter hvert å spore avsenderens IP-adresse. Funnet var mildt sagt overraskende.


Terroradressen ledet til Sandia i New Mexico, et av USAs hemmeligste og mest beskyttede laboratorier for atomvåpenforskning. 


Konstantinos var overveldet over funnet, men visste samtidig at det ville være nær sagt umulig å komme noen vei med anklagen ovenfor sjefene på Sandia. Utallige timer med arbeid ledet frem til et nytt spor.


En IP-adresse som kun ble brukt på kvelden, ledet frem til den 27 år gamle kvinnen Devon Townsend, som fortsatt bodde hos sin mamma.


Under avhør innrømmet den forstyrrede kvinnen at hun sto bak ugjerningene. 


- Jeg kjedet meg. Jobben min på Sandia tar bare en halvtime og resten av dagen sitter jeg bare og kjeder meg, var den 27-år gamle kvinnens svar på hvorfor hun hadde terrorisert rockestjernen, ifølge Aftonbladet.


Ifølge avisen skrev den angrende synderen en SMS til Chester samme kveld som pågripelsen fant sted.


- Jeg er så lei meg for det jeg har gjort. Vær snill å ta imot min unnskyldning,


Sangeren sier han har blitt ødelagt som menneske av Townsends terror og at han lengter tilbake til tiden før forfølgelsen.