VETTSKREMT: Mitch Winehouse skal ha blitt livredd, da han mottok trusselbrevet fra Amys mann. Foto: All Over Press
VETTSKREMT: Mitch Winehouse skal ha blitt livredd, da han mottok trusselbrevet fra Amys mann. Foto: All Over PressVis mer

Truet Amys far i sykt brev

Skal ha gjort det på en syk og grotesk måte.

SEHER.NO: Blake Fielder-Civil (25), mannen til Amy Winehouse (25), har sendt et frastøtende og aggressivt trusselbrev til popsangerens far Mitch (57).

Det seks sider lange brevet er spekket med trusler og misbruk rettet mot 57-åringen.

Brevet er nå i politiets hender, men Mitch har et dilemma. Hvis han anmelder Blake, risikerer han forholdet til sin datter. Og dersom han ikke går til anmeldelse, vil Blake nok en gang slippe unna.
- Jeg kunne høre at Mitch skalv da han fortalte meg om brevet på telefon, sa en venn av 57-åringen til The Sun.

- Han våget ikke en gang å lese det, fordi det var så sykt. Men han fortalte meg at Blake beskrev grafiske scener fra en skrekkfilm, der Mitch var offeret.

- En del av Mitch ønsker nå å gå videre med dette til politiet, kanskje prøve å få til et besøksforbud. Men han er redd for at det kan skape større avstand mellom seg selv og Amy.

Amys helsetilstand er nå verre enn den noen gang har vært, og Amy holdes konstant under oppsyn. Nå ryktes det at scientologikirken tilbyr sin hjelp.

- Hun har fått en telefon fra Scientologikirken. De fortalte henne at de ønsker å hjelpe henne i kampen mot rusmidlene, og at de ønsker å la henne gå gjennom et støtteprogram, sa en venn av 25-åringen til The Mirror.

Den kontroversielle kirken, som har tilhengere som John Travolta (54) og Tom Cruise (46), hevder deres rusmiddel-program har hjulpet over 100 personer å bli rusfrie.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: