DØDSTRUSLER: Både (fra venstre) Chrissy Teigen, Taylor Swift og Gigi Hadid har blitt truet på livet av samme mann. Foto: Scanpix
DØDSTRUSLER: Både (fra venstre) Chrissy Teigen, Taylor Swift og Gigi Hadid har blitt truet på livet av samme mann. Foto: ScanpixVis mer

Trues på livet av samme mann

Politiet driver klappjakt på den ukjente personen som får kjendiskvinnnene til å skjelve.

SEOGHØR.NO: Det er ingen hemmelighet at kjendistilværelsen har et skyggeside.

Ikke bare blir stjernene fotfulgt av både paparazzi og fans hvor enn de går – mange av dem blir også utsatt for daglig hetsing på sosiale medier.

For noen går de ubehagelige opplevelse enda et steg lenger. Dét er tilfellet for både Taylor Swift (26), Gigi Hadid (21) og Chrissy Teigen (30) – som forøvrig fikk sitt første barn med artist John Legend (37) i forrige måned.

Denne uken har nemlig de tre kvinnene blitt truet på livet av samme mann.

Daily Mail melder at det hele skal ha begynt da Swift mottok flere skremmende tweets, hvor det ble skrevet at personen skulle drepe noen den profilerte blondinen kjenner.

Deretter ble følgende melding sendt til Hadid: «Folk skal dø, de skal dø, dø, dø!», og følgende til norskættede Teigen: «Jeg kommer nok til å ende opp med å drepe alle vennene dine».

Saken fortsetter under bildet.

SKREMMENDE: Taylor Swift er kjent for å omgi seg med andre store stjerner – her er sangfuglen avbildet sammen med (fra venstre) Cara Delevingne, Gigi Hadid og Selena Gomez. I tillegg til Swift selv, blir også de to førstnevnte nå truet på livet av en ukjent person. Foto: Ap
SKREMMENDE: Taylor Swift er kjent for å omgi seg med andre store stjerner – her er sangfuglen avbildet sammen med (fra venstre) Cara Delevingne, Gigi Hadid og Selena Gomez. I tillegg til Swift selv, blir også de to førstnevnte nå truet på livet av en ukjent person. Foto: Ap Vis mer

Men marerittet stopper ikke der. Swift er kjent for å ha en særskilt stjernespekket vennegjeng, som inkluderer tidligere modell Cara Delevingne (23) og skuespiller Jamie King (37).

Også disse har ifølge nettstedet mottatt dødstrusler.

«Jeg skal drepe vennene dine og jeg gleder meg til å gjøre det», skal personen som står bak sjikaneringen ha skrevet til Delevingne.

Heldigvis har truslene blitt tatt på alvor, og politiet er nå involvert – men foreløpig har de ingen mistenkte. Det melder TMZ.

LES OGSÅ: Calvin Harris delte hete feriebilder av popstjernekjæresten

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.