Trues med sparken etter flytabbe

- Neste gang mister han plassen på laget.

VETERAN: Bjørn Einar Romøren er en av Norges mest rutinerte skihoppere. Men nå trues han med å bli vraket fra landslaget, etter å ha forsovet seg og mistet flyet til et verdenscuprenn i Tsjekkia. Foto: SCANPIX
VETERAN: Bjørn Einar Romøren er en av Norges mest rutinerte skihoppere. Men nå trues han med å bli vraket fra landslaget, etter å ha forsovet seg og mistet flyet til et verdenscuprenn i Tsjekkia. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skihopperen Bjørn Einar Romøren skulle etter planen vært med hopp-landslaget, da de søndag morgen møttes på Gardemoen for å fly til Tsjekkia, hvor det er verdenscup til helgen.

Men da flyet gikk, glimret 30-åringen med sitt fravær, ifølge Dagbladet. Den rutinerte hopperen hadde nemlig forsovet seg.

Først flere timer senere skal Romøren ha kommet seg av gårde til Tsjekkia. Flybilletten måtte han betale selv.

Sportssjef Clas Brede Bråthen sier til Dagbladet at han ikke husker at noe lignende har skjedd med en norsk hopper i hans tid på landslaget.

Nå truer han med at Romøren - som i sommer giftet seg med kjæresten Martine Remsøy - kan bli vraket for godt, hvis episoden gjentar seg.

- Neste gang mister han plassen på laget, sier han til Dagbladet.

Landslagstrener Alexander Stöckl bekrefter at hopperens karriere kan stå i fare, hvis tabben gjentas.

- At du ikke rekker flyet kan skje en gang. Men neste gang får det konsekvenser.

Romøren har foreløpig ikke kommentert episoden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Gjestene fikk litt å prate om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer