FERIE: Det er kanskje ikke så rart at Jennifer Lopez følte et behov for en liten pause fra hverdagen - sangerinnen har nemlig blitt truet med søksmål fra et gresk hotell. Her sammen med ektemannen Marc Anthony og barna i Mexico. Foto: STELLA PICTURES
FERIE: Det er kanskje ikke så rart at Jennifer Lopez følte et behov for en liten pause fra hverdagen - sangerinnen har nemlig blitt truet med søksmål fra et gresk hotell. Her sammen med ektemannen Marc Anthony og barna i Mexico. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Trues med søksmål på 247 millioner kroner

Det er kanskje ikke så rart at J-Lo følte et behov for en liten pause fra hverdagen.

SEHER.NO:  Jennifer Lopez feiret sin 41-års burdag på fredag, på en strandklubb i Cabo San Lucas i Mexico, melder RadarOnline.

Det er kanskje ikke så rart at Lopez følte et behov for en liten pause fra hverdagen - sangerinnen har nemlig blitt truet med søksmål fra et gresk hotell.

«Jenny from the Block»-stjernen hadde planlagt å spille konsert på et hotell i Kreata, men for et par uker kansellerte hun koserten. Eieren av hoteller har nå truet henne med et søksmål på rundt 247 millioner norske kroner.

Sammen med sin ektemann Marc Anthony og barnets tvillinger Emma og Max slappet Jennifer av ved bassenget sammen med Marc og barna.

41-åringen tok seg også en lag joggetur på stranden, melder RadarOnline.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Giftet seg for andre gang