NYTT ANLEGG: Tommy Sharif vil sette opp et nytt vaskeanlegg i tilknytning til sitt dekksenter på Skedsmo. Nå protesterer han over at entrepenøren krever to millioner ekstra for jobben. Foto: SCANPIX
NYTT ANLEGG: Tommy Sharif vil sette opp et nytt vaskeanlegg i tilknytning til sitt dekksenter på Skedsmo. Nå protesterer han over at entrepenøren krever to millioner ekstra for jobben. Foto: SCANPIXVis mer

Trues med million-søksmål

Strømregninga til Tommy Sharifs nye vaskeanlegg har ført til millionkrangel med entrepenøren.

SEHER.NO: Dekk-kongen Tommy Sharif - også kjent fra TV3-programmet "Sangstjerner" - har havnet i en høyspent konflikt med entrepenørfirmaet Bermingrud Entrepenør AS over sitt planlagte nye vaskeanlegg.

Ifølge Dagbladet krever byggefirmaet at Sharif må punge ut opptil to millioner kroner ekstra fordi det ikke er kraftige nok trafostasjoner i området til å levere strøm til anlegget.

Sharif hevder imidlertid at det i kontrakten mellom ham og entrepenøren står svart på hvitt at det er deres ansvar å sjekke at det er nok strøm i området.

Nå hevder Sharif at han har blitt truet med rettssak av byggefirmaaet, men dekkhandleren er ikke redd for å ta opp kampen.

- Men jeg betaler heller fem millioner kroner i saksomkostninger og advokater enn å akseptere dette. Hadde avtalen vært skrevet på urdu, hadde jeg forstått at det kunne oppstå misforståelser. Men denne avtalen er klar sier Sharif til avisa.

Daglig leder i Bermingrud Entrepenør Oslo Akershus AS, Jahn Snortheim, avviser at det er aktuelt med søksmål foreløpig.

- Det er helt vanlig at det oppstår endringer i forbindelse med byggesaker, sier han til Dagbladet.

Det nye anlegget - som etter planen skulle stått klart 1. mars - skal ligge nær Sharifs eksisterende dekksenter på Skedsmo. Totalt vil det ifølge Dagbladet koste rundt 32 millioner kroner å sette opp.

LES OGSÅ: Truet på livet etter Sharif-rykter

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.